“Tipp topp!”

Vurdert som nr. 42 av 593 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet, knallgod mat og veldig hyggelige ansatte! Kan anbefales på det sterkeste!

(Vi fikk ikke drikken vår før vi hadde spist ferdig, men regner med det var en glipp som ikke gjentar seg)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Ludvig P
Booking Olivia, Other på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding Ludvig, det setter vi stor pris på! Vi ber virkelig om unnskyldning for dette og kommer selvsagt til å se over våre rutiner fremover.

Takk for besøket, og dere er hjertelig velkomne tilbake til oss i Olivia!

Anmeldt 19. juni 2022

Jeg og min samboer bestilte hver vår pizza. En totalt smakløs og den andre svidd.
En grandiosa blir luksus i forhold!!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Carlkjo
Booking Olivia, Other på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2022

Hei Carl,

Dette var utrolig kjedelig å lese og selvsagt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vi hadde satt stor pris på om du kunne ta kontakt med restaurantsjef Ida på ida.tvenge@olivia.no slik at hun kan få direkte kontakt med deg.

Tusen takk for din feedback!

Anmeldt 19. mai 2022

Alltid god mat. Litt synd at min favorittpizza med trøffel er tatt av menyen men har heldigvis funnet gode alternativ. Uansett bordplassering er man garantert en super atmosfære. Stort sett behjelpelig og hyggelig personell.

2  Takk, ellenkrfo
Guest Relations Olivia, Other på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2022

Tusen tack för din feedback Ellen, och så bra att du hittat nya favoriter på menyn. :-)
Varmt välkommen åter!

Anmeldt 19. mai 2022

Veldig god atmosfære i restauranten. Som oftest er servicen upåklagelig. Alltid velsmakende pasta og pizza.

1  Takk, linnkf

Tusen tack för otroligt fin feedback Linn, varmt välkommen åter! :-)

Anmeldt 4. mai 2022

Vi var en gruppe på over 20 og merket fort at restauranten var godt forberedt - med bordplassering i en fredelig krok. Vi fikk rask og veldig hyggelig service hele veien. Maten var både velsmakende og fint anrettet, men porsjonene kanskje litt knappe for noen av oss. Dette er et sted mange forbinder med pizza og pasta primært, men både entrecote og laks er absolutt å anbefale. Jeg kommer gjerne igjen.

1  Takk, AudunP
Guest Relations Olivia, Other på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2022

Så fint att läsa, tusen tack för att du tog dig tid att skriva några rader, det sätter vi verkligen pris på! :-)

Reisende som så på Olivia Zachariasbryggen, så også på

Har du vært i Olivia Zachariasbryggen? Del dine erfaringer!