Min mann og jeg ville ta oss en lett lørdagslunch på Bien Centro,og etter å ha fått bord og ventet på servitøren en stundt,fant vi ut at vi ville bestille oss en Antipasti for 2 til lunch. Etter en god ventestund kom servitøren med maten og opppå trefjølen lå der: 3 skiver mortadellapølse, 3 skiver salami,1 mozzarellaost på litt salat, 5 oliven (2 grønne og 3 svarte) 1 liten skive parmasan reggiano? 1 liten skive grano padano, 1 liten skive blåskimmelost, 1 liten skive ukjent ost,4 halve jordbær, 2 blåbær, 6 halve valnøtter og en halv baguett...og prisen for dette er kr 295.-!
Vi betalte mye penger for lite mat! Ingen skinke..verken parmaskinke eller culatello..ingen smør eller aioli, et par biter med artisjokk eller litt basilikum hadde gitt oss litt bedre smak..for oss var dette skikkelig "nedtur" lunch.
Og vi tenker da: vil vi komme tilbake for en ny lunch? Vet ikke om vi vil legge igjen så mye penget for så lite mat! Et tips til Bien Centro: dere bør endre tanken på hva dere legger på deres Antipastitallerken!
(Cannollikakene var gode og kaffen smakte godt, det reddet dere litt)