“Topp pizza”

Vurdert som nr. 51 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Mat med venner før revy på Ole Bull. Ankom litt tidlig og ble vel ivaretatt med plass i baren, så igjennom vinkartet og havnet på en asta fra Piemonte. Vinkartet har mye bra vin men overpriset 4- 5 gangen og dette også på de dyrere vinene, og når vinen blir servert med romtemperatur, så er det derfor bien ikke når helt opp. Varm vin ble bemerket og servitør var raskt ute med kjøler og 2 venteglass med husets vin🙏👍tipp topp. Pizza med trøffel var himmelsk, Deilig bunn og samtidig myk i midten perfekt. Bien har et gjennomført Napolitansk kjøkken/ pizza😀stemningen er uformell og god. Håper dere kan se på vinprisene slik at det blir vin til folket og at dere ikke må drikke Amarone selv😀😀

1  Takk, JanGHalvorsen

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

3 i følge. Vi bestilte Pasta med hjerteskjell, Pizza Napoletana og Gnocchi mdd zuccha og spinat.
Pizza var veldig god, herlig deig,.smakfull..Gnocchi var og god, smakfull rett. Pasta bob bob. Her manglet det enten en skje eller /og brød for å få meg seg søet som ble igjen, og som kanskje var veldig smakfull uten at vi fikk smake det. Tiramisu helt grei..Litt venting på mat, noe kald atmosfære. Føler ikke lokalet innbydende.

5  Takk, 550mariettaa
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære og fint sted. God service. Forretten, Pizza og lasagne meget bra. Risotto var ikke helt som forventet. Tok litt lang før en fikk servert middagen.

2  Takk, TrondS359
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Var her for første gang med familien. Veldig god mt. «Hvit-pizza» var veldig smakløs, ikke kjøp det. Ellers var resten av maten og personelle veldig hyggelig!!

Takk, renemsamdal
LindaS7096, Manager på Bien Centro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på. Hyggelig å høre at det meste av maten falt i smak, og at servitørene var hyggelig. Angående den hvite pizzaen så skal jeg videreformidle det til kjøkkenet også skal vi se på eventuelle endringer.

Velkommen igjen!

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Dette er midt i sentrum og en del av museums-bygningen KODE1.
Spiste pizza, pasta og brett «anti-pasti» til forrett. Meget god pizza og pasta. Anbefaler anti-pasti-brettet, godt utvalg med ost, skinke, pølser og friske tomater.
Det tar noe tid med servering der så sett av tid til besøket.
Rent og pent lokale. Toalettet er en del av museums-bygningen.
Anbefales.

Takk, CF_Storm

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi pris på.
Kjekt å høre at alt av mat falt i smak. Det skal vi videreformidle til kjøkkenet!

Velkommen igjen!

Reisende som så på Bien Centro, så også på

Har du vært i Bien Centro? Del dine erfaringer!