Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God hvitvin og hyggelig betjening, kjip pizza”
Anmeldelse av Bien Centro

Bien Centro
Vurdert som nr. 63 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 29
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

God hvitvin og hyggelig betjening.

Pizzaen derimot var ikke en god opplevelse. Den ene var rett og slett full av vann.
Vi fikk ny pizza da vi gjorde servitøren oppmerksom på det, men samme «problem» med denne. Vi mistenker at tomatsausen hadde for mye vann i seg. Bunnen ble derfor bløt og kjip. Den andre pizzaen vi hadde bestilt var det nesten ikke tomatsaus på, så den ble veldig smakløs.

Vi spiser nok ikke pizza her igjen..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinael
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (248)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 248 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Et spennende pizza sted der de lager egne pizzaer. De har ikke landets beste pizza, men god var den. Dessverre så valgte jeg litt feil pizza da jeg ikke likte osten i skorpa, men det er ikke restaurantens feil. Kona og sønnen vår likte godt pizzaen

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire stykker her til en fantastisk restaurantopplevelse i juli 2020. God service, rask betjening, nydelig mat, god vin og hyggelig lokale. Dette er topp 3 pizzaer jeg har spist i Norge. Den seige og gode pizzabunnen og de søte tomatene gjorde dette til en pizza-vinner! Dette var rett og slett rått.

Kommer veldig gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, marthemariec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020

brent pizza med et hull i midten, uforberedt personale og ingen kunnskap om menyen. På kjøkkenet snakket de så høyt at de kunne høre til bordet der vi spiste.
den italienske berøringen mangler, de er alle nordmenn, og maten er fryktelig.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, viking5959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Vi hadde et veldig hyggelig besøk her i helgen. Alltid like god mat, Bergens beste italienske! Perfekt sted og utvalg for både barn og voksne. Utrolig hyggelige ansatte som klarer balansen mellom god service og oppfølging, og avslappet stemning. Tusen takk!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 617siljeo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bien Centro, så også på

 

Har du vært i Bien Centro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din