Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza, men ikke optimal”
Anmeldelse av Bien Centro

Bien Centro
Vurdert som nr. 63 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 29
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Bien Centro reklamerer med napoletansk pizza - stekt i skikkelig vedovn. Pizzaen er også god på smak, men de lykkes ikke helt da bunnen blir for bløt. Usikker på hvorfor. Datteren min spiste en pasta med ost, helt enkelt, og den var hun superfornøyd med.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, j_pensionner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (246)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 246 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med pizza og service! Det tok 40min å få maten og det var det eneste minuset. Til og med vinkunnskapen var bra

Dato for besøk: juli 2020
Takk, M7507DIjane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

God hvitvin og hyggelig betjening.

Pizzaen derimot var ikke en god opplevelse. Den ene var rett og slett full av vann.
Vi fikk ny pizza da vi gjorde servitøren oppmerksom på det, men samme «problem» med denne. Vi mistenker at tomatsausen hadde for mye vann i seg. Bunnen ble derfor bløt og kjip. Den andre pizzaen vi hadde bestilt var det nesten ikke tomatsaus på, så den ble veldig smakløs.

Vi spiser nok ikke pizza her igjen..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinael
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Et spennende pizza sted der de lager egne pizzaer. De har ikke landets beste pizza, men god var den. Dessverre så valgte jeg litt feil pizza da jeg ikke likte osten i skorpa, men det er ikke restaurantens feil. Kona og sønnen vår likte godt pizzaen

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire stykker her til en fantastisk restaurantopplevelse i juli 2020. God service, rask betjening, nydelig mat, god vin og hyggelig lokale. Dette er topp 3 pizzaer jeg har spist i Norge. Den seige og gode pizzabunnen og de søte tomatene gjorde dette til en pizza-vinner! Dette var rett og slett rått.

Kommer veldig gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, marthemariec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bien Centro, så også på

 

Har du vært i Bien Centro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din