Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Profesjonell og snill behandling

Hadde en kjempe fin «strukturell analyse» time. Har tidligere fått behandling i Danmark og er selv... les mer

Anmeldt 7. november 2020
oliversschoning
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Profesjonell massasjeterapi i Bergen sentrum

Fantastisk massasje! Daglig leder Therese kan sitt fag og gir valuta for pengene. Hun er også... les mer

Anmeldt 6. november 2020
msegt1
Les alle 60 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 233,04
Mer informasjon
fra USD 153,52
Mer informasjon
fra USD 28,25
Mer informasjon
fra USD 164,53
Mer informasjon
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
56
4
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
56
4
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 60 anmeldelser
Anmeldt 20. september 2019 via mobile enheter

Hyggelege og kunnskapsrike terapeuter, god behandling. Fint lokale med gå avstand til togstasjonen.

Kjem til å komme igjen

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, 926h_vardm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThereseHansen75, Eier på Bergen Body Work As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2019

Takk for tilbakemelding og hjertelig velkommen tilbake:) Mvh hilsen team bbw

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019

Presis, ryddig, proff.
Første gang jeg og min kone var der i dag.

1 time kjøpt, og de leverte 1 time med behandling, hverken mer eller mindre. God forklaring underveis.

Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, Terje A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ThereseHansen75, Owner på Bergen Body Work As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019

Takk for tilbakemelding. Velkommen tilbake ved senere anledning. Med beste hilsen team bbw

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2019

jeg har fått myofascial release therapy over en lengre periode hos Bergen Body Work av Kari Lise. Behandlingsformen har en hehetlig tilnærming til kroppens funksjonalitet, og baseres på sammenhenger mellom kroppens ulike funksjoner som jeg ikke ante eksisterte, og det fungerer helt utrolig bra. KL er en ekstraordinært dyktig fagperson og engasjert menneske.

Dato for opplevelse: juni 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
1  Takk, Explore57570375916
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The-han75, Owner på Bergen Body Work As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Tusen takk for flott tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake. Mvh Team bbw:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2019

Lyse, trivelige lokaler. Terapeut er meget kunnskapsrik og genuint interessert i faget sitt. Jobber for å få hele kroppen til å spille sammen på best mulige måte.

Dato for opplevelse: april 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Curiosity17471082532
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The-han75, Owner på Bergen Body Work As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2019

Takk for anbefalingen <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2019 via mobile enheter

Fekk særs god behandling av Kari Lise. Ho er sterk fagleg og tenkar heilskapeleg og langsiktig, ved til dømes å gi meg mange øvelser eg kunne jobbe med heime.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, S1966IScharlottem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
The-han75, Owner på Bergen Body Work As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2019

Takk for din tilbakemelding. Mvh Team bbw

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser