Kom inn i resepesjonen i 12 tiden etter en bagasjeulykke, da en flaske med vin hadde knust i bagasjen min og spurte om de kunne hjelpe meg. Resepsjonisten sa at de hadde avtale med et renseri og at det var helt uproblematisk å få dette renset og klart til dagen etter, jeg spurte om når de kunne ha det klart og hun mente at allerede morningen etter var dette klart. Jeg presiserte at det måtte være klart senest klokken 12, da jeg skulle i et møte.
Dagen etter står jeg opp og jobber litt på datamaskinen, før jeg ringer resepsjonen klokken 11 for å høre om det er klart. Da får jeg beskjed om at det nettopp er levert og at det forventes klart rundt 18. Resultatet er da et jeg må ta på med gårsdagens klær og haste avgårde for å kjøpe inn nye klær i annledningen. Jeg tar opp dilemmaet med resepsjonisten, som tydeligvis er ny. Hun setter meg i kontakt med sjefen hennes, og etter mye om og men får jeg tatt en prat med ledelsen på hotellet.
Jeg får beskjed der at det ikke er mulig at hennes resepsjonist har gjort en feil, og at det må være jeg som har hørt dårlig, jeg spør hun: Er det ikke logisk, at om jeg hadde visst at det ikke lot seg gjøre, så hadde jeg ordnet meg nye klær i løpet av gårsdagen, og ikke stresset med det på formiddagen samme dag.
Hun ignorerte og avbrøt meg midt i en setning, og gjentok sine lovord om at hennes ansatte hadde gjort alt riktig, og dersom jeg ikke hadde fått det med meg så var det min feil.
Jeg prøvde å strekke ut en hånd, og sa at situasjonen er tydeligvis at det har vært en misskommunikasjon, selvom jeg var helt sikker på at jeg hadde hørt riktig. Hun nektet og sa at dette var noe jeg fikk ta ansvar for selv.
Det skal sies at jeg reiser mye i jobben min, og har ca 80 hoteldøgn i året, og aldri før har jeg møtt denne typen hostile holdning. Total ansvarsfraskrivelse og null løsningsorientasjon.
Nei dette var virkelig et dårlig inntrykk! Aldri om jeg noen gang skal sette foten min innenfor noen av bedriftene i dette konsernet.