“Fin bar!!!!”
Anmeldelse av Bar 3

Bar 3
Vurdert som nr. 320 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bar 3 er et sosialt konsept som henvender seg til et voksent publikum med fokus på mat, drikke og spill, for å skape den riktige stemningen på dagtid. Vi tilbyr aktiviteter (biljard, shuffleboard, dart, ping pong, arcade, etc.) i kombinasjon med enkel og god mat samt et bredt utvalg av godt øl fra vår flotte bar (lokalt og internasjonalt). Fredag og lørdag kveld spiller våre residente DJs til 0300
Anmeldt 14. september 2020

Jeg veldig liker Bar 3! De ha mye gode øl og du har mange alternativer til å spille (Shuffleboard, ping-pong, etc.). Maten er veldig bra! Og alle ansatte (Servitørene, kokkenene, etc.) er veldig snille! Tusen takk for en fin opplevelse!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 334alanl

Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Hadde aldri funnet denne plassen om ikke det var for at de jeg var med viste om den. Morsomt konsept og lokale, gode drinker, god musikk

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, HeiStra91
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde vært på senior tur på Bergen havn. Vi hadde bestilt mat. Vi fikk tapas. Maten var kjempegod. Stilrent og flått lokale. Hyggelig betjening . Dette stedet kan jeg trygt anbefale.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Odddah
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng som var innom for drikke, mat og shuffelboard. De leverer drikke og shuffelbord, men maten ville jeg kjøpt et annet sted. Det tok en time før den kom på bordet, og var ikke verdt ventinga.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Hellebor
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Vi var tre vennepar som fredag besøkte Bar 3 for å spille Shuffleboard. Lite folk tidlig på kvelden gjorde det enkelt å få spillebord. God atmosfære i baren/området gjorde dette til en særdeles trivelig seanse. Lokalet ligger sentralt i Bergen og dette kan virkelig anbefales. 320 kroner for 1,5t spill var rimelig.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 277arnee

Reisende som så på Bar 3, så også på

Har du vært i Bar 3? Del dine erfaringer!