Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin trikke-t-banetur gjennom Bergen!

En flott og behagelig reise fra Flesland og Bergen sentrum,men forvirrende billettsalg fra... les mer

Anmeldt 7. november 2023
Einar L
,
Oslo, Norway
Billig sightseeingtur fra Bergen flyplass til Bergen sentrum.

I løpet av vårt siste opphold i Bergen så reiste vi med Bybanen 4 ganger, og vi ble positivt... les mer

Anmeldt 5. november 2022
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Les alle 73 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra kr 2 650,00
Mer informasjon
fra kr 7 880,42
Mer informasjon
Mostraumen Fjord Cruise
251 anmeldelser
fra kr 790,00
Mer informasjon
Mat og kultur tur
118 anmeldelser
fra kr 1 032,47
Mer informasjon
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
34
25
4
6
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
25
4
6
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 73 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018

Bybanen er fin å ta ut av byen og man får se ganske mye av byen og får et bedre inntrykk. Den skal føres frem til Flesland flyplass,

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

I rushtiden aldri sitteplasser fordi banen er fort kort. Mange driftsproblemer. Bare en strekning så langt (Byparken-Flesland) og nesten ubrukelig som transport til flyplassen da der er ingen spesiell baggasjeplass; 55 min til Flyplassen er også dobbelt så lenge det skulle tatt for den korte strekningen. Enda et eksempel på hva slags bananrepublikk vi lever i!
Elendig aircon om sommern.
En ting er bra, den er billig så lenge du dra til flyplassen med den. Ellers er 37kr for å ikke kunne dra noen steder latterlig dyrt!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Mavros41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Kommer ofte, så blir lite venting. Mange sitteplasser. Effektivt transportmiddel. Stille noe som er behagelig

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, LineSaelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Gjentatte ganger gir både bybane og buss under selskapet Skyss dårlige opplevelser. Det tar lang tid, du blir stående i de samme køer som personbiler og andre transportmidler og de er ALDRI presise. Med tanke på dette burde en forvente at prisene på disse turene i det minste var rimelig, men til og med prisene er forkastelige. Anbefaler alle som har mulighet til å komme seg til og fra steder med bruk av andre transportmidler enn buss og bybane (skyss), til å gjøre det.

Dato for opplevelse: juni 2018
4  Takk, Amalie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2018

Billig måte å komme seg til flyplassen sjølv om det tar litt tid. Bybanen er og ein fin måte å komme på små og store kjøpesenter.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, oddlaug2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser