“Et fint rolig måltid”
Anmeldelse av Villa Blanca

Vurdert som nr. 110 av 592 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Velkommen til Villa Blanca! En fullverdig italiensk restaurant og bar, med fokus på smakfulle småretter, matglede og en behagelig atmosfære, perfekt til å deles med gode venner og familie.
Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Var her å spiste med foreldrene mine, reatauranten har nylig fått en ny og spennende meny. Jeg spiste en god kyllingpasta med pesto, mens foreldrene mine spiste Bakt Røye og en Bacon & ananas pizza. Maten var god og personalet var vennlige og flinke.

Det er et fint lokale litt unna Bryggen i Bergen så man slipper turistmassen og passer fint for mindre grupper som vil ha et godt og rolig måltid!

Takk, 240markusm
BenedictePedersen, Owner på Villa Blanca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2019

Heisann 240markusm,

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding fra ditt besøk. Veldig kjekt å lese at du hadde en fin opplevelse hos oss, og at du var fornøyd med både mat og service.

Anmeldt 17. mai 2019

Jeg ble ikke så veldig imponert over servicen som vi syntes var veldig treg, men maten var absolutt mer enn bra nok. Bakt røyefillet ble servert veldig pent anrettet og den smakte veldig godt. Men i menyen sto det at retten skulle serveres med blomkål, og vi fikk asparges og gulrøtter i stedet for blomkål som tilbehør. Jeg liker mye bedre asparges enn blomkål, så for meg var det et bra bytte av tilbehør. Men det er nok noen som ville blitt skuffet over den endringen. Pene, men litt mørk interiør. Man kan velge mellom å sitte ute eller inne i sommerhalvåret.

Takk, Ingeborg56

Heisann Ingeborg56,

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding fra ditt besøk. Veldig kjekt å lese at du hadde en fin opplevelse hos oss, og at du var fornøyd med maten. Når det gjelder service tar vi til oss din tilbakemelding på veien til å bli enda bedre. :-)

Anmeldt 6. mai 2019

Vi hadde reservert bord. Ble godt og hyggelig motatt.
Vi fikk drikke på bordet raskt og helt uoppfordret kom det også vann på bordet. Bra.
Vi hadde forret som smakte ypperlig. Pizza til hovedrett, også den var av topp, topp kvalitet. Servicen var enestående. De kom med gode anbefaligner og vireklige tok godt vare på oss. Vi hadde en super kveld. Kan varmt anbefalles.

1  Takk, svalbardianer

Heisann svalbardiner,

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Har vært på Villa Blanca tidligere og vi gledet oss til dette besøket.
Vi kom 10 minutter før tiden, ble tatt i mot og vist til bordet av en ung kvinnelig kelner.
På spørsmål om vi ville ha noe å drikke først bestilte vi en aperol spritz og en gin tonic. Dette ville vi kose oss med mens vi så på menyen og pratet sammen.
Kelneren hadde det tydeligvis travelt og kom til bordet vårt å ville ha bestilling av mat. Ble litt masete og vi bestilte en sharing plate med ost og forskjellig italienske pølser og skinke.
Forretten kom uten at vi fikk bestilt noe å drikke til retten. Jeg hadde min gin tonic som ikke passet så veldig godt.
Selve maten var god bortsett fra parmesan som var fliset opp i små biter og var tørr og ikke så veldig bra.
Vi bestilte hovedrett og jeg spurte om vi kunne få se ett vinkart. Dette forsto ikke vår kelner helt. Har dere vin spurte jeg og kelneren begynte å ramse opp forskjellige navn. Ikke om dette var noe som passet maten vi hadde bestilt.
Igjen spurte vi om å få se vinkart og fikk til slutt lov.
Vi valgte oss en vin som ble servert med maten og alt var vel.
Vi valgte å ta dessert ett annet sted for vår kabler hadde det tydeligvis alt for travelt til å vente på av vi skulle kose oss.
Hele besøket ble bare mas og rot. Maten var veldig god ikke noe å si på det, men kelneren må lære seg yrket sitt. Det er nemlig ett yrke å være kelner og man bør ha litt innsikt i hva man baler med.
Som jeg sa da jeg betalte så var dette første gang jeg ikke ga ett øre i tips.

Hit går vi ikke igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Garbjo
907benedictep, Owner på Villa Blanca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2019

Hei Garbjo,

Først og fremst - tusen takk for din review.

Hyggelig å høre at dere likte maten. Vi vil beklage på det sterkeste at dere opplevde servicen som rotete og masete, det er absolutt ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi tar til oss tilbakemeldingene dine på veien til å bli enda bedre, og håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden slik at vi forhåpentligvis kan gi deg en god totalopplevelse.

Benedicte

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Var ute og spiste med venner på villa blanca i januar. Vi fikk raskt meny og sitteplass av en hyggelig philipinsk kelnerkelneren helt klart har utdannelse som servitør. Vi bestillte bakt torsk som hovedrett som smakte helt fantastisk. Potetpure` med mye smak, torsken var akkuratt perfekt bakt og en syrlig oliven saus. Bra jobbet kokker. Kelneren var kjempe flink og informerte oss om mat,samt vin. Vi valgte også ostekake og sjokolade og hasselnøtt kake til dessert. Det så helt fantastisk ut, må være en liten kunstner på kjøkkenet der som plater desserter. Ostekaken var med en vri, popping candy inni. Satt virkelig prikken over en god og enkel dessert. Vi kommer igjenn. God service og fantastisk mat. Ps, vi er matkjennere

Dato for besøk: januar 2019
Takk, JhcJannike

Hei JhcJannike,

Først og fremst - tusen takk for din review.

Det gleder oss å høre at du var svært fornøyd med både service og mat.

Ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. :-)

Benedicte

Reisende som så på Villa Blanca, så også på

Har du vært i Villa Blanca? Del dine erfaringer!