“Mangegode retter å velge mellom.”

San Leo Cafe Restaurant AS
Vurdert som nr. 136 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 28. januar 2019

Et godt sted å spise. Masse godt å velge mellom. Greie priser. Her er kafeen for liten og stor. Fra Vafler til kylling og rullekebab.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, 849ingerr

Anmeldt 5. desember 2018

San Leo er absolutt nr1 plass å bestille din pizza når du har lyst på den typiske tynnbunnede italienske pizzaen!
Her smaker det ferske råvarer som de ikke er gniten på!
Kjempehyggelig personale og de er raske med å lage maten eller levere når man vil ha take out.

Takk, MonicaShivannah
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Stort utvalg av pasta, pizza og annet godt. Fine lune lokaler, reint og fint. Gikk raskt med maten, vi spiste meksikansk biff strimler og det smakte sterkt og godt. Gode porsjoner. Hyggelig betjening.

2  Takk, thehyl
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Kjempe god mat,rause porsjoner. Salaten er ypperlig. Hyggelig betjening. Rent og pent. Som hørselshemmet spurte jeg om de kunne dempe musikken. Ble gjort med ett smil. Kommer garantert tilbake:)

Takk, mallamareno50
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

På gjennomreise stoppet vi på kjøpesenteret og fant San Leo i første etasje. Ble overrasket da driveren serverte kjempegod norsk tradisjonsmat. Veldig trivelig å spise der, og som sagt var vi veldig fornøyd med god og rikelig mat👍😋

Dato for besøk: august 2017
Takk, CinderellaKarin

Reisende som så på San Leo Cafe Restaurant AS, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i San Leo Cafe Restaurant AS? Del dine erfaringer!