Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig matopplevelse”

Cafe Opus Bergen Storsenter
Vurdert som nr. 417 av 469 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. juli 2021

Bestilte lun kylling med bacon ekstra porsjon. Ikke mye ekstra var med. Maten smakte ikke i det hele tatt. Den var også mye dyrere enn andre spisesteder i Bergen

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Mat
Takk, bentea263
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 28 anmeldelser

Anmeldt 1. februar 2020

Vi bestilte to smørbrød som var ferdig laget og stod klare på utstilling, det stod ingen pris men det kostet 99kr for det ene og 89kr for det andre. I tillegg til dette tok de seg ekstra betalt for egget (12kr) som allerede lå på smørbrødet (gjerrig!). I tillegg bestilte vi ostesmørbrød som var utrolig smakløse, med pomfri på sida som ikke hadde salt på. + dispenser brus. Til sammen 458kr. Veldig dyrt for så dårlig mat! Når vi spurte om hvorfor de hadde tatt ekstra betalt for egget sa hun dama i kassen at det var sånn hun hadde fått beskjed om å gjøre. Dårlig måte å lure til seg mere penger.. man går ikke å kjøper en jakke som allerede er ferdig sydd og betaler ekstra for knappene for å si det sånn. Surt personale var det også.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 600malenee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

God Boboli med kylling, selv om brødet var litt mye varmet slik at det ble litt for sprøtt. Helt grei fish & chips.

Dato for besøk: november 2019
Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2019 via mobile enheter

Bestilte Lun thai-kylling med nudler. Maten viste seg å være klasket på fatet med plastbeger til dressing ved siden av. Udelikat. Nudlene var harde og dynket i asiatisk chilisaus. Greit nok om man elsker slik saus, men ikke noe nan betaler 160 kroner for.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Heihanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2019 via mobile enheter

Dette er en plass du går bare fordi du er sulten og ikke har tid til å gå en annen plass. brukte 30 min på å lage en omelett. smakløs. Virket underbemannet rundt lunsjtider. plassen lever av beliggenhet og ok sitteplasser.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, stinewl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Opus Bergen Storsenter, så også på

Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Cafe Opus Bergen Storsenter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.