“Feiring av bursdag.”

Vurdert som nr. 249 av 610 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 1 098 - kr 3 305
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Pranzetto i Popolo.
Vi hadde latt oss friste av Scandic Flesland's fristende søndagstilbud og det svarte absolutt til forventningene vi hadde på forhånd. Hyggelig mottagelse og oppmerksom betjening i trivelige pene omgivelser. Tiltalende presentasjon av rettene på bufeene og gode smaker. Her får du mye for pengene. Skal vi pirke litt må det være på vinkartet som manglet totalt beskrivelse av vinene.

3  Takk, Middag2013

Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

God mat, men mest av alt tidenes flotteste oppfølgning av noen servitør. Hun fikk med seg alt, våken og til stede.

Et unikum.

1  Takk, 1966vsa
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

Vi voksne fikk servert god fettucine frutti de mare og pannestekt kyllinglår med stekte poteter, den maten er det ingenting å si på.

Der i mot maten som kom til barn fra barnemenyen var en ren og skjær fornærmelse og har fint lite med mat å gjøre.

Første forsøk:
Spagetti med tomatsaus og ost.
Denne kom servert i bolle fylt av en tyntflytende rød suppe som skulle forestille tomatsaus, smaken var som kokt tomatketchup sped ut med vann og så slengt i en bolle med kokt industri spagetti med litt ost på toppen.

Denne gikk i retur til kjøkkenet, smakte fryktelig.

Andre forsøk:
Pizza med salami.
Av en eller annen grunn brukte de den samme tyntflytende røde suppa i bunn, slengte på litt ost og salami. Mistenker også sterkt at øsen som ble brukt til sausen hadde vært i nærheten av en reke bisque, da det smakte rekeskall av pizzaen blandet med salami.

Denne gikk også i retur til kjøkkenet, smakte fryktelig.

Dette var for øvrig de to eneste alternativene på barnemenyen og er vel det værste vi noen gang har fått servert til barn.

Det som der i mot gikk ned på høykant hos barnet var stekt kyllinglår med stekte poteter, som var veldig godt.

La heller barna få velge halv porsjon fra ordinær meny i stedet for å servere den dritten som var på barnemenyen, barna vil og kose seg med god mat når de er ute og spiser på restaurant.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, faqtor
Anmeldt 10. april 2018

Vi hadde møtet på hotellet og ble anbefalt å spise på på Popolo. Der forhåndsbestilte vi Popolo Consiglia - The full Italien dinner experience. Full klaff både med mat og drikken som ansvarlig kelner valgte ut for oss. Meget bra smaker av Italia til forret, og de beste pizzaene vi noen gang har smakt. Aldersgruppen vår var fra 34-64, alle var meget fornøyd. Dessertene som var is eller tiramisu smakt og meget bra-Super kveld

Dato for besøk: april 2018
Takk, KjellS407
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

God mat og god service. Veldig fornøyd etter vårt besøk 6 april fikk hyggelig service av servitøren og fikk servert god mat og drikke!:)

Dato for besøk: april 2018
Takk, thomas d

Reisende som så på Popolo Osteria & Bar, så også på

Har du vært i Popolo Osteria & Bar? Del dine erfaringer!