Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hoho - men IKKE snaddermat!”
Anmeldelse av Ho ho Snaddermat

Ho ho Snaddermat
Vurdert som nr. 241 av 445 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020

Har nettopp kommet oss gjennom setmeny Middag for to, bestående av 1 stor vårrull, wokstekt biff i soyasaus, frityrstekt kylling med hvitløk i Hoho's unike (??) saus. I tillegg kjøpte vi to ekstra vårruller. Totalpris: 468,- Nei, dette var regelrett vondt! Overstekte, smultsmakende vårruller med altfor kjukk innpakning. Og med masse løk, hvis jeg har identifisert rett? Leke-kinamat-wok med bl.a. agurk og vassen brokkoli svømmende i smakløs saus. Og kyllingen kunne vært hva som helst. Tilnærmelig ingen smak. Den "unike" sausen var ikke unik, og var meget sparsommelig! Også denne med agurk?! Generelt alt for lite mat. Uten ekstra vårruller hadde vi ikke blitt mett. Enten er noen av tidligere anmeldelser falske 5-ere, eller så har noe alvorlig galt skjedd på kjøkkenet. Vårt råd: Styr unna!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Astri K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2019 via mobile enheter

Jepp. Jeg er fan og har fulgt stedet over tid. Er en perle spør du meg og fullt av sjarme. Virket litt surmaget det innlegget under, men jeg støtter stedet. Rett og slett dritbra kinamat i skikkelig snåle omgivelser... Hvis dette er dyrt så er det muligens enklere å smøre ei skjeve?

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 326h_vardl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Stive priser på noe som absolutt ikke stod til forventningene om god kinamat. Skulle studert anmeldelser bedre og sett at 4 av 8 femmere var gitt av en og samme person.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Terje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018

her er maten virkelig nydelig ,godt utvalg ,meget god service ,ferdig på 20 min max,,anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, Pål B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og artig lite sted. Spesielt godt biffkjøtt i forhold til andre kinarestauranter. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 326h_vardl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ho ho Snaddermat, så også på

 

Har du vært i Ho ho Snaddermat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din