“BEST I NORGE”
Anmeldelse av Ho ho Snaddermat

Ho ho Snaddermat
Vurdert som nr. 229 av 611 Restauranter i Bergen
Anmeldt 14. januar 2024

Eg har spist på mange forskjellige Kina restauranter i min tid, var så helsig å flytte rett ved siden av de i 2018. Og til den dag i dag er Chow Mein med Kylling en av de beste rettene eg noen gang har spist. En 40kr Ryde tur fra der eg bor nå er VEL verdt det.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Agúst Helgi J

Anmeldt 8. september 2023

Bestilte en sterk rett (take Away) var ALT for mye pepper. Jeg er ikke kresen av meg og tåler mye «dårlig» mat, men pga alt for nye pepper var retten rett og slett ikke spiselig. Jeg prøvde å ta biter uten pepperkorn men det var fult av dem, det var så gale at jeg brakk meg.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Anonym120847
Anmeldt 3. mars 2023 via mobile enheter

Stor meny, ferske råvarer og veldig hyggelig betjening. Rause porsjoner. Min go-to for et raskt og rimelig måltid i mange år.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Fresh89
Anmeldt 19. mai 2021 via mobile enheter

Kjempe god take-away! Hyggelige folk, god mat og god pris. Ikke lang ventetid heller, anbefales dersom man ønsker rask og god mat å ta med!

Dato for besøk: mars 2021
Takk, Voyager20504055481
Anmeldt 2. august 2020

Har nettopp kommet oss gjennom setmeny Middag for to, bestående av 1 stor vårrull, wokstekt biff i soyasaus, frityrstekt kylling med hvitløk i Hoho's unike (??) saus. I tillegg kjøpte vi to ekstra vårruller. Totalpris: 468,- Nei, dette var regelrett vondt! Overstekte, smultsmakende vårruller med altfor kjukk innpakning. Og med masse løk, hvis jeg har identifisert rett? Leke-kinamat-wok med bl.a. agurk og vassen brokkoli svømmende i smakløs saus. Og kyllingen kunne vært hva som helst. Tilnærmelig ingen smak. Den "unike" sausen var ikke unik, og var meget sparsommelig! Også denne med agurk?! Generelt alt for lite mat. Uten ekstra vårruller hadde vi ikke blitt mett. Enten er noen av tidligere anmeldelser falske 5-ere, eller så har noe alvorlig galt skjedd på kjøkkenet. Vårt råd: Styr unna!

2  Takk, Astri K

Reisende som så på Ho ho Snaddermat, så også på

Har du vært i Ho ho Snaddermat? Del dine erfaringer!