Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei nok kaffe ”
Anmeldelse av Ritazza Bergen

Ritazza Bergen
Vurdert som nr. 19 av 32 Kaffe og te i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Ritazza er et greit sted å ta seg en kopp kaffe mens en venter på tog eller lignende. Den store kaffeopplevelsen er det dessverre ikke, jeg savner nok litt den gamle Friele kafeen. Stedet har tapt seg, men servicen er det ingenting å si på.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Kristinmaarie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 14 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg kan alltids leve med litt uinteressert service og rare koppvalg for servering av espresso og latte, men en real dose grut i bunnen av espressoen bør man klare å unngå. Langt bedre alternativer finnes i gangavstand.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, MrNoven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Veldig god kaffe og enda hyggeligere ansatte! Her kan man føle seg hjemme! God og sterk americano, og nydelig latte

Dato for besøk: juli 2018
Takk, helenehei123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mars 2018 via mobile enheter

Anbefales! Meget fornøyd med både ansatte, kaffen og det koselige lokalet. Kommer gjerne igjen Caramell-machiatoen var nydelig

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 485helled
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Ikke den store opplevelsen hverken på kvaliteten på mat på mat eller interiør. Fikk litt venteromfølelse. Stedet ligger jo i et kommunikasjonshus! Trivelige ansatte gjør sitt beste og de er med å høyne verdien av et besøk på denne restauranten.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ritazza Bergen, så også på

Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Ritazza Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.