Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig uteservering i solen”

Statsraaden Bar & Reception
Vurdert som nr. 208 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 2 - USD 17
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Statsraaden Bar & Reception er en maritim bar ytterst på bryggen drevet av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl. Vi har de flotteste lokalene der du kan nyte god drikke og fantastisk utsikt over Vågen, Fløyen og Ulrikken. Hver krone som blir brukt i baren går til vedlikehold av skipet.
Anmeldt 6. august 2020

Perfekt sted for en øl og pust i bakken, med utsikt mot Vågen. Ikke det største stedet, men meget populært da vi var der.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Dona_Alfonsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 10 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Tok ett par glass her i det fine været.
Fin beliggenhet, sitter og ser på båttrafikken ut og inn.
Artig toalett med kjempehøy terskel!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Som å være ombord på Lehmkuhl. God service i seilskute-omgivelser! Egen Staatsraad akevitt har de også.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Rustikk og sjarmerende øl- og vinsted, med vaflerom de ikke har gått tom ( som de gjør rett som det er). Entusiastiske kelnere som flere har vært på tokt med SS Statsraad Lehmkuhl. Stedet et utpregeymsritomt og ligger nydelig til med utsikt innover Vågen i Bergen.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Hans-Petter D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Ble en kaffe her. Stedet er plassert på bryggen i Bergen. Her kan du ta en kaffe eller en god drikke i baren. God utsikt ut mot sjøen

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Statsraaden Bar & Reception, så også på

Bergen, Hordaland
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Statsraaden Bar & Reception? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din