Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 14:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Timen gikk fort

Vi var sju stk som satte av en time her. De som hoppet og spratt var svette, men timen gikk fort... les mer

Anmeldt 9. oktober 2019
Lill-ThereseH
,
Tennfjord, More og Romsdal, Norway
via mobile enheter
Får barn i bevegelse

Våre barn (9 og 7) var begeistret. Vi var der to ganger for hver en time. Jeg hadde ikke anbefalt å... les mer

Anmeldt 23. juli 2019
138anjas
,
Flåm, Norge
via mobile enheter
Les alle 9 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bergen
fra USD 149,93
Mer informasjon
fra USD 149,93
Mer informasjon
fra USD 708,99
Mer informasjon
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
5
2
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
2
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 anmeldelser
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var sju stk som satte av en time her. De som hoppet og spratt var svette, men timen gikk fort. Massasjestol til kr 50 for 16 min passet for den som ikke hoppet.
Vi har tidligere vært på Rush i Trondheim og Oslo, men det som var annerledes her var Wipeout- lignende bane med pendel som roterte (som du må hoppe over). Her var også laser-tunnel som trigget konkurranse-instinktet til flere. God og enkel servering i kafeen, låsbare skap i garderoben.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Lill-ThereseH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2019

Koster ca. 200 kr. pr. barn, for 2 timer selskap. Problemet med dette er at de får hoppe i 1 time, og blir plassert i et glassbur uten noen underholdning annet enn å se på at andre barn hopper, den siste timen. De har lagt opp til musikk og disko på spiserom, men dette virker ikke, så når barna er ferdig å spise (etter 10-15 minutt), så blir de sittende og se på at andre barn koser seg og må vente i 3 kvarter på at selskapet skal være over. Man er ikke i selskap her for å se på! Man er her for å hoppe, og dette blir nesten direkte stygt gjort mot både bursdagsbarn og selskapet, å nekte de å ta del i leken. Ellers et flott anlegg med mangen trampoliner til å leke og hoppe på, samt klatrevegg.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Haavar83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Våre barn (9 og 7) var begeistret. Vi var der to ganger for hver en time. Jeg hadde ikke anbefalt å være der så mye lengre om gangen, barna svettet veldig og var ganske slitne etter det.
Det kunne ha vært litt bedre muligheter til å sette seg ned for foreldre/følge. Å sitte der med en baby på fanget i en time var ikke særlig komfortabelt.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 138anjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Vi bestilte 2 timer hopping. Det var altfor lenge. Det er en liten trampolinepark og en går fort lei. 1,5 time hopping er mer enn nok. Men alt var rent og pent og nytt. Hyggelig betjening.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, anineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Veldig kjelt og stilig konsept som endelig er komt til Bergen. Litt skuffende at det ikke er flere storetrampoliner og altfor mange regler som fører til at man ikke kan utfordre seg selv.

Stiv pris, men ellers verdt besøket.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, renemsamdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser