Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Red Sun Åsane

Red Sun Åsane
Vurdert som nr. 247 av 470 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021

Flere ganger bestilte ta med mat til en bestemt tid, maten var aldri klar til avtalt tidspunkt, ingen unnskyld eller noe

Dato for besøk: august 2021
Takk, 821sld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 25 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Favorittrestauranten vår! Drar heller ut til åsane enn å spise i sentrum. Kjempegod
sushi og maki. Stor og variert meny og gode priser.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, lillhro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Vi bestilte pad thai, og opplevde at den ikke smakte noe som helst. Vi ringte for å høre om de hadde glemt saus, men fikk bare beskjed om at maten var som den skulle. Det ble altså penger rett ut vinduet – da maten ikke smakte noe, og det var ingen "klage"-muligheter når maten absolutt ikke smakte det den skulle.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 440karenu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Bestilte 2 padthai takeaway. Det var ingen saus på, så maten smakte ingenting. Var ikke behjelpelig med å finne en løsning på det da vi klagde. 360kr rett i vasken.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, P5027MYelisel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2021

Bestilte for henting og kom hjem manglet pinner og soyasus.
Spise med hendene er ikke særlig når risen i tilegg var klebet og dårlig.
Tok kontakt i dag og skulle få 10% ved neste bestilling! Blir ikke flere bestillinger fra dette amatør kjøkkenet.

Dato for besøk: februar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 521ronnyl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Red Sun Åsane, så også på

 

Har du vært i Red Sun Åsane? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.