“Anbefaler! 10/10”
Anmeldelse av Red Sun Åsane

Red Sun Åsane
Vurdert som nr. 264 av 612 Restauranter i Bergen
Anmeldt 11. mars 2024

Beste sushi vi har spist. Og vi har spist masse før. Vi er sushilovers. Vi var der førstegang. Anbefales på vermeste! Takk for god lunsj.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, W8613VMpatrickj

Anmeldt 8. februar 2024

Veldig fin restaurant, koselig å komme inn, jeg bestilte take-away for å slippe å lage middag selv. Dette var en stor skuffelse. Bestilte en rett med and og denne var tørr og seig, og sausen var lite smak og fettete. Endte med at jeg kastet hele retten. Veldig kjipt.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Malene M
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Her spiser vi alltid godt for en ikke for dyr penge. I dag var de tom for kongekrabbe og hummer. Men da ble det i stedet dessert. Og dette må være byens beste crème brûlée og det til kun 75 spenn. Vi kommer tilbake ved skolestart.

Takk, jantesays
Anmeldt 23. februar 2022

Det ser jo stusselig ut fra utsiden, men for en hyggelig overraskelse! Vi ble mottatt av en hyggelig ung dame, drikke kom raskt og effektivt. Menyen er stor, men vi klarte da å bestemme oss. På bordet var det fritert scampi, dumplings, vårruller, and i curry, red curry og pad thai. Alt sammen smakte nydelig, det var delikat anrettet og lekkert krydret. Vi kommer definitivt tilbake neste gang vi er i nærheten av Bergen!

Dato for besøk: februar 2022
Takk, ninafY5294UU
Anmeldt 15. januar 2022 via mobile enheter

Har oppigjennom spist oss gjennom flere av rettene og det skuffer aldri, deriblant pad thai, sprø andebryst i currysaus, hot pot og samtlige av suppene.

Kjempehyggelig betjening.
Uten tvil det beste spisestedet i Åsane.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, JoakimGroensdal

Reisende som så på Red Sun Åsane, så også på

Har du vært i Red Sun Åsane? Del dine erfaringer!