Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av To Kokker

To Kokker
Vurdert som nr. 39 av 513 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 268 - kr 2 682
Kjøkken: Fransk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Det er en glede for oss å ønske velkommen til Restaurant To Kokker. Vår meny har vi valgt å gjøre til en kombinasjon av det tradisjonelle og det spesielle. Tradisjonelt er de ekte norske råvarer, friske og av førsteklasses kvalitet. Spesielt er måten vi tilbereder dem på! Med utgangspunkt i velkjente oppskrifter, har vi søkt å tilføre det lille ekstra som skal gjøre måltidet til en smaksopplevelse utenom det vanlige. Vi gleder oss derfor til å motta din bestilling. Vi råder - du bestemmer. Vi tilbereder og serverer. Bon appétitt!
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Maten var veldig god på smak men litt liten porsjon. Lite utvalg på menyen og stive priser.
Maten ble servert raskt etter bestilling og betjening var hyggelige og serviceinnstilt.
Lokalet er som et museum.
Tradisjonell restaurant

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, finnt349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (318)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 318 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat. De hadde ingen vegetar retter på menyen, men lagde en utrolig god rett til min datter. Det eneste minuset, er at rettene på menyen burde vært bedre merket med tanke på allergier

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Lisbeth F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Som byggene generelt på bryggen, oser det av historie i veggene på restauranten. Vi hadde ikke reservert bord, men fikk plass umiddelbart. Alt gikk raskt med meny, bestilling og servering. Høy kvalitet på maten, og super service. Prismessig vel verdt pengene. Vi kommer garantert igjen her.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, onkelreisendemac2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Tok med mine 2 besteforeldre på det som skulle være en virkelig god opplevelse i Bergen by. Lokalet er jo fantastisk med skjeve tak, gulv og vegger. Rammen er meget god, og jeg hadde hørt mye bra om 2 Kokker over lang tid.
Men dette var, med få unntak, en stor skuffelse.
Vi ble møtt av en servitør som virket som han helst ikke ville ha gjester. Restauranten var nettopp åpnet og det var lite folk. Vi hadde reservert bord, men kunne sette oss der vi ville. Det tok ca 5min før vi fikk meny eller spm om drikke. Vi bestilte både forrett og hovedretter. Det var ingen informasjon om hva som kom på bordet av diverse oljer, brød og maten generelt. På en så flott restaurant hadde jeg forventet en liten presentasjon av maten vi fikk. Det var heller ingen som lurte på om maten smakte eller om vi var fornøyd. Det var vel strengt tatt bare å betale å komme seg ut. 1900,- for dette får vi en mye bedre opplevelse for andre steder. Maten? Helt på det jevne. Alt det andre? Skuffende.

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, crazyleg10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted. Alt er skjevt og flott pynt i desse erverdige bygningene.
Me gikk alle for forretter med Steinbitt til hovedretten.
Fantastisk alle rettene. Gode smaker, og flotte farger.
Meget hyggelige servitører som var oppmerksomme og toppa opplevelsen med humoristiske kommentarer som passa oss midt i blinken.
Servitøren valgte to meget gode viner som passet til det herlige måltidet.
Kjem gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 261runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på To Kokker, så også på

 

Har du vært i To Kokker? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.