Koselig lokale, hyggelige og dyktige bartendere og sykt gode drinker! Anbefales på det sterkeste... les mer
Super hippt sted, med utrolig dyktige bartendere! Fantastisk atmosfære og intime lokaler! Pluss at... les mer
Koselig lokale sentralt i Bergen! Gode drinker og veldig god service. Et must neste gang vi er i Bergen!
Hei Sofie
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en vurdering - og hjertelig takk for at du gir oss full pott.
Det gleder oss at du setter pris på servicen og drinkene, og vi gleder oss til neste besøk.
Mange klemmer fra "The Last Monkey Team"
Nydelige drinker og ekstremt god service. Jeg etterspurte en drink de ikke hadde på menyen. Og bartenderen aldri hadde hørt om. Men etter litt undersøkelse så laget han meg en nydelig god substitutt. Full score fra meg her. Koselig plass med god musikk.
Hei Karianne
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.
Vi prøver stadig å gi topp service - og det er alltid kjekt å få hyggelige tilbakemeldinger.
Håper å se deg igjen snart.
Mvh Last Monkey.
Fine lokaler, hyggelig og oppmerksom betjening. Gode drinker, greie priser og behagelig atmosfære. Kommer igjen 😊
Hei,
Og tusen hjertelig takk for en strålende tilbakemelding. Alle punkter du nevner, finpusser vi kontinuerlig på - så vi er ydmyke og stolte over å ha truffet blink 🙏🏻
Vi gleder oss til du kommer igjen :)
Takk igjen fra, The Last Monkey Team 🐒
Last Monkey er vår nye favoritt bar. Kari og Roberto heter det hyggelige paret som driver denne unike cocktail baren, de er kjempe flinke og mixer de beste og mest forfriskende cocktailene du kan tenke deg. Roberto mixer cocktails med lysets hastighet, rene underholdningen å se på den smilende mannen når han rister og shaker og tryller frem de herligste drinker med et stort smil rundt munnen. Jeg har aldri smakt en så god Gin & Tonic før, for ikke å snakke om whiskey mixen som som ble laget til meg, herlighet for en nytelse. Det som og er veldig bra er at musiken er sånn passe høyt på at det går an å føre en normal samtale uten å måtte heve stemmen. Last Monkey anbefales på det varmeste.
Hei Arild
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Vi setter så utrolig stor pris på alle de nye vennene vi har fått gjennom LAST monkey. Og det er en sann glede hver gang vi får besøk av Aud og deg, og resten av familen også såklart :)
Vi gleder oss til flere besøk fra dere, med oppdagelser av felles bekjente og interesser!!
Takk igjen for gode ord og skryt. Roberto hilser også.
Dette er en veldig trivelig bar med varm og avslappet atmosfære.
Drinkene og servicen er upåklagelig nydelig.
Hei Kari
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse, det setter vi stor pris på.
Og ekstra glad blir vi når du gir oss 5 av 5.
Kjempe kjekt å høre at du trivdes hos oss, og satte pris på både lokalene, servicen og drinkene. Håper vi sees igjen.
Hilsener fra de ansatte på Last Monkey.
Rolig atmosfære med behagelig musikk. Dyktige bartendere. Min absolutte favoritt bar i Bergen. Anbefales på det sterkeste!
Kjære Dagfinn, tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på dine ord, og vi er stolte over å være akkurat din favoritt bar i Bergen!
Vi gleder oss til dine besøk i fremtiden.
Ydmyk og stolt over en 5-stjerners tilbakemelding - tusen tusen takk!!
Hilsen fra «LAST Monkey teamet»