Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 2 964
Frokost inkludert
Priceline
Go to your Happy Price
Expedia.com
kr 3 121
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Tonny G
Anmeldelse av Opus XVI
5,0 av 5 boblerAnmeldt 13. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018Reisetype: Reiste alene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 033
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • travelup.com
    kr 1 745
  • Hotels.com
    kr 2 033
0.4 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
kr 2 061
  • Hotels.com
    kr 2 378
  • Algotels
    kr 1 516
  • Expedia.com
    kr 2 379
0.3 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 093
  • Hotels.com
    kr 2 513
  • Trip.com
    kr 1 684
  • Expedia.com
    kr 2 514
0.3 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 126
kr 1 935
  • Tripadvisor
    kr 1 928
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 1 927
0.6 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 867
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Scandic Hotels
    kr 1 867
  • Vio.com
    kr 1 713
  • Priceline
    kr 1 867
0.7 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 362
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Scandic Hotels
    kr 2 362
  • ZenHotels.com
    kr 1 984
  • Priceline
0.3 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 249
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 229
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 2 231
0.3 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 899
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Tripadvisor
    kr 899
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 899
0.7 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 1 371
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 238
  • Hotels.com
    kr 1 443
0.7 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
kr 1 980
  • Priceline
  • Radissonhotels.com
    kr 1 980
  • Hotels.com
    kr 1 980
0.5 km fra Opus XVI
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (764)
Filtrer anmeldelser
764 resultater
Vurdering fra reisende
639
81
26
9
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
639
81
26
9
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
163168 av 764 anmeldelser
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Nytt og flott hotell.
God service. Rommet var nytt og fint. Stilig interiør og gode fargevalg på hotellrommet. Gode senger. God atmosfære i restaurant med god mat.
Absolutt et hotell å anbefale. En god totalopplevelse.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Olsen83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grieg_BM, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018

Kjære gjest

Hjertelig takk for strålende tilbakemelding etter ditt nylige besøk på Opus XVI.

Det gleder oss å lese at du likte rommet og fant deg godt til rette hos oss i både hotell og restaurant. Vi vil dele dine flotte kommentarer med våre kollegaer, dine tilbakemelding setter vi stor pris på.

Vi håper vi får gleden av å ønske deg tilbake til oss snart.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018

Dette er eit flott hotell, heilt i toppen av prissjiktet i Bergen. Rommet var ordinært, alt var bra, men dyrt til å ikkje tilby noko ekstra. Servicen ved ankomst var også mager, tok tid før nokon kom og ein var ikkje på tilbodssida. Eit litt skralt førsteinntrykk første ettermiddag blei derimot heva mange hakk ved frukosten. Eit stålande utvalg a la carte, supplert med ein god buffet, og utmekra service. Godt utval i juice, smoothies ++ trekker ytterlegare opp. Me hadde afternoon tea lørdag ettermiddag, også utmerka.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Are M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grieg_BM, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Are M

Hjertelig takk for at du deler erfaringen din fra ditt opphold hos oss på Opus XVI, vi er veldig glade for at du opplevde en forbedring av inntrykk og opplevelser i løpet av oppholdet og at du hadde et supert opphold. Vi serverer en litt annerledes frokost med både buffet og a la carte, veldig flott at du likte denne og at du prøvde vår populære Afternoon Tea.

Vi håper vi får gleden av å ønske degvelkommen tilbake til oss snart.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

En gjennomgående fantastisk opplevelse, atmosfæren kan sammenlignes med å være på feks Hermes i Milano, bare litt mer personlig. Frokosten var uten tvil den beste hotellfrokosten jeg har fått servert. Om dere klarer å opprettholde nivå på opplevelsen totalt sett så unner jeg dere virkelig å få posisjon i markedet - og da mener jeg også internasjonalt!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 261gudrunh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grieg_BM, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Kjære Gudrun H

Hjertelig takk for strålende tilbakemelding av hvordan du opplevde ditt opphold på Opus XVI, det er fantastisk at du sammenligner oss med internasjonalt anerkjente hotell.
Det er gledelig å lese at du likte frokosten som vi serverer, vi har gjort den annerledes enn det som er vanlig ved norske hoteller, og ser at våre gjester setter stor pris på dette.

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss mange ganger i fremtiden.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Sentralt, lekkert, topp service, sentralt. Hva mer trenger du egentlig?
Dette passer nok best til Business kunder.
Har ikke spist middag her, men lekker frokost. Må bare ta livet av bananfluer som ville kose seg med all frukten og bær! Ikke så bra.
2 minutter til alt! Bybanen, shopping, restauranter, bryggen, flybussen 👌🏻

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, VigdisAus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grieg_BM, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018

Kjære gjest

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding av Opus XVI, det gleder oss å lese at dere trivdes så godt hos oss med både service og en deilig frokost..

Hos oss er du velkommen som både turist og forretningsreisende, rommene er tilpasset for både de som ønsker å jobbe på rommet, og for de som har mye bagasje med seg på en lang reise - for alle er beliggenheten vår supersentral; midt i hjertet av Bergen.

Vi håper vi får gleden av å ænske deg velkommen tilbake til oss.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018

Beliggenheten kunne ikke vært bedre, gåavstand til alt i Bergen sentrum. Ett flott, elegant og personlig hotell der man følte seg velkommen av de ansatte. Rommet var fint med deilige og myke senger, sitteplass og stort bad. Frokosten var veldig god, det å måtte bestille varm mat fra en a la carte menu var et stort pluss.
Jeg vil trekke frem hotellets Afternoon Tea på lørdagene, det anbefales. Og de gode drinkene i hotellbaren. Jeg kommer tilbake og jeg gleder meg.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, tonej452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Grieg_BM, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018

Kjære Tone

Det er veldig kjekt å lese at du trivdes så godt hos oss på Opus XVI, fornøyde gjester er det beste vi vet.

"Ryktet" sier at vi har veldig gode senger, det er veldig flott at du hadde samme opplevelse og kan bekrefte dette, og med en god frokost neste morgen så skal en god ny dag være i boks!

Vi gleder oss til vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake - husk å bestille bord til Afternoon Tea.

Beste hilsen

Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser