Jeg har drømt om å gå på Afternoon tea siden jeg har sett reklame om det fra London. Og det svarte til forventningene. Jeg bestilte en klassisk meny og min venninne og jeg fikk et etasjefat med fingersandwich, en fingersandwich med kokt egg og majones, en med laks, en med noe som ligner på skagensalat og en med skinke. Det var flere småkaker som var dekorative og smakte godt, det var en med pistasjnøttsmaksatt sukkerbunn og jordbærkrem, en sjokoladekake med krem, en sitronmakron og en med kjeksbunn og noe fromasjaktig jordbær. Jeg bestilte Jardin Bleu te med smak av rabarbra og jordbær, og man kunne få så mye te man ville, jeg drakk to kanner. Man kunne kjøpe te med ekstra god kvalitet til 49 kroner pr kanne. Men det er kanskje ikke nødvendig. På slutten av måltidet fikk vi nybakte, ferske og varme scones med clotted cream, jordbærmarmelade, appelsinmarmelade og honning. Jeg spiste scones med rosiner og clotted cream, det var veldig godt. Vi bestilte et glass god champagne hver. Afternoon tea er på lørdager, og det kan lønne seg å bestille bord, det gjorde vi.