Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 264
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.21
Expedia.com
USD 290
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
Hotels.com
USD 290
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.10.21
eDreamsUSD 264
FindHotelUSD 289
getaroom.comUSD 294
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (366)
Filtrer anmeldelser
366 resultater
Vurdering fra reisende
314
37
9
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
314
37
9
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 366 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet to netter på Opus i juli. Det var et meget hyggelig opphold. Vi ble tatt i mot i resepsjonen av en hyggelig og imøtekommende person som var behjelpelig med alt fra parkering til restaurant reservasjon.
Rommene er behagelige og gjennomførte, med en god minibar og en Nespresso maskin. Fantastiske senger og tykke håndklær.
Pga korona, var det ikke frokostbuffet, men en flott frokost alacart og presskanne kaffe. Vi ble fortalt at de kom til å fortsette med dette også etter koronaens tid er forbi. Det var en meget behagelig måte å innta frokosten.
Vi hadde også middag en av kveldene i restauranten, kan anbefales!
Personalet er meget imøtekommende og skaper en behagelig atmosfære! De klarer å lage en balansert stemning, og i slike lokaler får man en klassisk hotell følelse, men en liten dose eksklusivitet!
Kan anbefales på det varmeste!!
Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, carlg585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Kjære gjester

Hjertelig takk for at dere valgte å bo hos oss på Opus XVI da dere besøkte Bergen, og tusen takk for den superfine tilbakemeldingen hvordan dere opplevde oppholdet .
Vi er stolte over vårt supre team og er glade for å lese at dere som gjester også verdsetter vår service

Vi vil bli glade for å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake, og håper vi ser dere snart!

Fortsatt riktig fin sommer!

Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Flott moderne og ærverdig hotell beliggende sentralt ved Bryggen i Bergen sentrum. Vi var en familie på 2 voksne og 2 barn med connecting-rooms som bodde en natt. Fin atmosfære og følte oss hjemme fra første stund. Rommene var stilfulle og flott dekorerte. Barna ønsket å være lengre da de fikk eget rom med stort og fint bad. Egne myke senger som de sovnet tvert i. Vennlig og serviceminded betjening hvor eierne med sine barn jobbet for fullt med sine ansatte i disse utfordrende Corona-tidene. Full respekt for den innsatsen de legger ned og kan absolutt anbefale dette hotellet som vi gjerne komme tilbake til.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, omykle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjester,

Hjertelig takk for besøket og for så hyggelig tilbakemelding hvordan dere opplevde oppholdet hos oss, det er veldig kjekt å dele slik omtale med våre kollegaer. Det er veldig kjekt at både barn og voksne trivdes så godt og vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake neste gang dere skal besøke Bergen.

Vi ønsker dere en fortsatt fin sommer.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her 13-15 juli i et superior rom og er så fornøyde.
Et supert Hotel med gode senger og fin atmosfære. Befriende med alacarte frokost med så godt utvalg , og av lokale råvarer! Deilige med den oppmerksomme betjeningen som passer på at man har det man trenger vi så også at Opus har unge lærlinger, noe vi synes er viktig.
Håper at frokostbuffet ikke kommer til å bli innført på dette lekre hotellet.
Anbefaler alle som ønsker kvalitet å bo på Opus

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 386trineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjester

Hjertelig takk for at dere valgte å bo hos oss på Opus XVI da dere besøkte Bergen, det er veldig kjekt å lese at dere trivdes så godt og setter pris på så mange elementer ved hotellet.

Vi ønsker der en riktig fin sommer og håper vi vil å gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart, følge gjerne med på våre nettsider for forskjellige pakke tilbud og weekend opphold.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Har akkurat tilbrakt tre fantastiske netter på Opus XVI med min familie og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av hotell. Hotellet har perfekt beliggenhet midt i sentrum. Rommet var veldig komfortabelt, rent, stille, god luft, gode senger og hadde en velutstyrt minibar med nespressomaskin. Servicen på hotellet var helt tipp-topp, hyggelig, hjelpsom og vennlig. Dette er et hotell vi gjerne kommer tilbake til!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Lorents
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket og for den superfine tilbakemeldingen. Det gleder oss å lese at dere trives så godt hos oss, og vi håper vi vil få gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart.
Følg gjerne med på våre nettsider for weekend pakker og andre pakke-avtaler.

Hjertelig velkommen!

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Vi var så heldige å bo på dette flotte hotellet i 2 netter og allerede ved innsjekkingen merket vi den gode atmosfæren og vennligheten som gjennomstrømmet hele hotellet, og alle de ansatte vi var i kontakt med. Rommet var nydelig med fantastisk gode senger og høy grad av comfort. Vi bestilte bord i hotellets restaurant til kvelden og det skulle vise seg å være et særdeles godt valg. I tillegg til nydelig mat og vin, hadde vi en utrolig kunnskapsrik og hyggelig kelner som heter Glenn. Det ble en særdeles flott kveld, mye takket være Glenn og hans kjennskap til mat og vin.
Det å starte dagen med frokost på Opus XVI, er med på å gjøre den til en meget god dag. A la Carte til frokost i tillegg til vanlig kontinental frokost samt meget hyggelig og serviceminded betjening gjorde dette til en fantastisk god start på dagen. Tusen takk for oss til et fantastisk hyggelig vertskap. Vi kommer garantert tilbake.

Romtips: Rom 212 kan absolutt anbefales.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, RuthM815
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BMG14, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket og for at dere valgte Opus XVI da dere besøkte Bergen Det er veldig kjekt å lese at dere trives så godt, det er alltid kjekt å dele hyggelige tilbakemeldinger med våre kollegaer.

Det er fint å lese at dere benyttet hotellets restaurant både til middag og frokost og at både service og mat falt i smak.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake, en weekend i Bergen er absolutt å anbefale, se gjerne våre nettside for pakke-tilbud på både gourmetweekend og Afternoon Tea

I mellomtiden ønsker vi dere en super sommer.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser