Lett å finne frem, kort avstand fra holdeplass til Bybanen (tog fra flyplass), buss stasjon.
God mottakelse i resepsjonen.
Store rom.
Renhold var bra.
Svært god mat :)
Historisk bygning som er verdt å oppleve.
Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
God mottakelse i resepsjonen.
Store rom.
Renhold var bra.
Svært god mat :)
Historisk bygning som er verdt å oppleve.
Mer
Kjære gjester
Hjertelig takk for besøket og for at dere valgte Opus XVI da dere besøkte Bergen.
Det er veldig kjekt å lese at dere hadde et fint opphold og setter pris på så mange elementer ved vårt hotell.
Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake, se gjerne våre nettside for pakke-tilbud for weekend, på både gourmetweekend, Afternoon Tea med mer.
Britt & Alexander Grieg med kollegaer
Hotellet ligger midt i sentrum et steinkast fra fisketorget. Det er et gammel banklokale som er innredet som hotell. Rommene var fine, dog litt små, men suiten vi hadde fungerte godt for 4 personer. Mange fine detaljer og en veldig fin lobby. I kjelleren gjorde man stas på Edvard Grieg i en egen utstilling. Absolutt verdt et besøk hvis man er i Bergen
Kjære gjester
Det er hyggelig å lese at dere trives så godt hos oss, og at dere tok en titt på vår egen Edvard Grieg utstilling.
Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake, en weekend i Bergen er absolutt å anbefale, se gjerne våre nettside for pakke-tilbud på både gourmetweekend og Afternoon Tea.
Britt & Alexander Grieg med kollegaer
Tusen takk for helt fantastisk mat og service i forbindelse med min datter sin konfirmasjon Dette stedet kan virkelig anbefales, utrolig flotte lokaler og fantastisk hyggelig mennesker. Vi kommer mer enn gjerne tilbake
Kjære konfirmasjonsgjester
Hjertelig takk for superhyggelig tilbakemelding, så kjekt at dere valgte å feire deres datters konfirmasjon hos oss. Det gleder oss å lese at dere hadde en fin feiring og at dere setter pris på vår service og atmosfære.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!
Britt & Alexander Grieg med kolelgaer
Vi tilbrakte en uke på dette flotte luxsuriøse hotellet midt i sentrum og hadde en fantastisk opplevelse.En service som vi ikke har sett noe annet sted.Pene rom.Vi spiste også i restauranten og maten er nydelig.En stor takk til Veronika som serverte oss. Her blir en tatt godt i mot med et smil og det fortsatte hele uken fra alle vi traff.Tusen takk. Vi kommer tilbake!
Kjære gjester
Hjertelig takk for fantastiske kommentarer og strålende tilbakemelding, det gleder oss å lese at dere trives så godt hos oss på Opus XVI. Vi gleder oss over å dele deres omtale med våre kollegaer, ros er alltid inspirerende og motiverende.
Vi håper vi vil få gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart, følg gjerne med på våre nettsider for informasjon og pakke-tilbud.
Britt & Alexander Grieg med kollegaer
Hotellet har en meget bra beliggenhet. Servicenivået er meget bra og hotellet er rent og fint. God frokost, gode rom og et veldig hyggelig lounge område. Dette er etter min mening det beste hotellet i Bergen.
Kjære gjester
Hjertelig takk for at dere valgte å bo på Opus XVI da dere besøkte Bergen, og tusen takk for den superfine tilbakemeldingen hvordan dere opplevde oppholdet. hos oss.
Vi er stolte over vårt supre team og er glade for å lese at dere som gjester også setter pris på vår service
Vi vil bli glade for å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake, og håper vi ser dere snart, følg gjerne med på vår nettside for pakke- og weekend- tilbud.
Britt & Alexander Grieg med kollegaer
Luksuriøst hotell der du får mer enn det du betaler for. Vi bestilte Romantisk pakke der vi fikk fruktfat og makroner samt champagne. Dagen etter fikk vi suveren frokost på rommet. Renholdet var helt nydelig. Sengen var helt fantastisk. Rommet er utstyrt med en iPad med all informasjon man trenger. Anbefales sterkt. Vi bor i Bergen, men bestiller gjerne igjen.
Kjære gjester
Hjertelig takk for besøket og for den superfine tilbakemeldingen. Det gleder oss å lese at dere trives så godt hos oss, og vi håper vi vil få gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart, det er ekstra stas med «lokale» gjester
Følg gjerne med på våre nettsider for weekend pakker og andre pakke-avtaler.
Hjertelig velkommen!