Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
5,0 av 5 boblerService
Britt M Grieg, OwnerOpus XVI, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. mai 2021
Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket og for at dere valgte å bo hos oss på Opus 16 da dere besøkte Bergen. Det gleder oss å lese at dere trives så godt hos oss med både hotellopphold og besøk i restauranten. Det er alltid kjekt å få ros og tusen takk for generøs omtale av våre kollegaer og Omar især, det er alltid hyggelig å bringe videre positiv tilbakemelding.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart,

kr 3 418
    kr 1 133
0.7 km fra Opus XVI
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 7. mars 2021 via mobile enheter

Velsmakende Afternoon Tea i vakre Banco Rotto-bygget i Bergen by. Høyt under taket, fint interør. Stemningsfullt og behagelig med rolig jazz-musikk i bakgrunnen. Oppmerksom og hyggelig servitør som endatil gav oss vindusbord. Takk for oss - vi kommer igjen!

Dato for oppholdet: mars 2021
Takk, ingelinb2016
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2021

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket, det er veldig kjekt å lese at våre gjester setter så stor pris på atmosfæren hos oss, service og søndags jazz'en.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!

Anmeldt 15. desember 2020

Perfekt sentral beliggenhet i rolig gate.Flott rom og nydelig seng.Servicen var upåklagelig, personlig og vennlig betjening. Frokosten var ala carte og veldi bra!Kommer helt sikkert tilbake og vil anbefale til alle som skal ha weekend i Bergen.

Dato for oppholdet: desember 2020
    • Sovekvalitet
Takk, Curiosity560985
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2020

Kjære gjester

Hjertelig takk for førjuls-besøket! Det gleder oss å lese at dere trives så godt hos oss på Opus XVI og hadde et fint opphold og setter pris på våre service og ikke minst vår a la carte frokost.

Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake, følg gjerne med på våre nettsider for weekend tilbud og nyheter.

Med ønske om en finfin juletid og de beste ønsker for det nye året!

Med beste hilsen fra

Anmeldt 2. november 2020 via mobile enheter

Vi har hatt en strålende helg på Opus XVI... Utrolig hyggelig og imøtekommende ansatte.
Vi spist utrolig godt, både i restauranten på kveldstid, Afternoon tea til frokosten ( Som er en av de beste vi har smakt, i inn og utland)
Svært gode senger og flott rom.
Hotellet anbefales på det sterkeste....neste gang det blir byhelg - kommer vi garantert tilbake hit.

Takk, BackPacker57945
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket og for at dere valgte å bo & spise hos oss da dere besøkte Bergen. Det er veldig gledelig å lese at dere trives så godt og setter pris på så mange detaljer ved vårt hotell, våre høydepunkt er nå våre gjester er fornøyde.

Vi ser frem til å få ønske dere velkommen tilbake, følg gjerne med på våre nettsider for weekend- og andre tilbud.

Hjertelig velkommen

Anmeldt 18. oktober 2020 via mobile enheter

4 venninner, kun en hadde vært på Afternoon Tea på Opus XVI tidligere, og hun anbefalte det varmt. Vi andre ble ikke skuffet! Veldig kjekt at de historiske og flotte lokalene er tilgjengelige for alle. Vi ble godt mottatt og følte oss velkommen fra første stund. Hyggelig betjening, bobler i glasset og deilig mat - i historiske omgivelser. Det kan ikke bli annet enn vellykket. Det kommer vi til å gjøre flere ganger😃

Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, toner276
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2020

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket, det er veldig kjekt å lese at dere hadde en så fin jazz & afternoon tea søndag hos oss. Vi er helt enige med dere, afternoon tea er noe alle burde unne seg, det er et sakte & feel-good konsept.

Det er kjekt at dere trivdes så godt, vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake - husk å bestille bord i god tid! og følg gjerne med på vår nettsider for nyheter og weekend-deals.

Hjertelig velkommen!

Anmeldt 18. oktober 2020 via mobile enheter

En nydelig søndag i elegante omgivelser! Afternoon tea på Opus XVI. Sprudlende champagne, lekker meny og super service. Ikke rart at det var fullt ved alle bordene? En god blanding av yngre, eldre, kvinner og menn! Dette er noe for alle.
Dyktige unge jazzmusikere passet godt inn. Og vi følte oss trygge på at Koronasikkerhet var ivaretatt! Vi gleder oss allerede til neste anledning 🌹🌹🌹

Takk, Aase H

Kjære Jazz n' Afternoon Tea gjester

Hjertelig takk for hyggelig besøk, og tusen takk for så positiv og entusiastisk tilbakemelding på hvor hvordan dere opplevde søndagens jazz & afternoon tea hos oss på Opus XVI. Det beste vi vet er glade gjester, og da er det ekstra stas å lese at dere hadde et så fint besøk hos oss, dette gleder vi oss over å dele med våre kollegaer.

Vi ser frem til å få ønske dere velkommen tilbake for flere hyggelige besøk.

Hjertelig velkommen!