Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 476
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.08.22
Expedia.com
USD 521
Vis tilbud
Agoda.com
USD 382
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Hotels.comUSD 521
FindHotelUSD 393
TravelocityUSD 521
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (458)
Filtrer anmeldelser
458 resultater
Vurdering fra reisende
389
47
13
5
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
389
47
13
5
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 458 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet anbefales på det varmeste. Det ligger sentralt til med mange spennende spisesteder i umiddelbar nærhet. Rommene er fine, gullende rene og sengene behagelige. Utrolig lekker frokost med nydelig klavermusikk i bakgrunnen var prikken over i-en. Vennlig og hjelpsom betjening.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Voyage52359790036
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2021

Kjære gjester
Hjertelig takk for at dere valgte å bo på Opus 16 da dere besøkte Bergen, det er veldig gledelig å lese at dere trives så godt hos oss. Takk for fin og detaljert tilbakemelding, det er svært motiverende for både våre kollegaer og oss når våre gjester setter pris på vårt hotel.
Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2021

Nydelig hotell. Vakker innredning. Veldig hyggelig personale fra vi kom inn døren, i restauranten og alle ansatte vi traff på. Nydelig mat. Rett og slett "alle brytere mot høyre"! Vi har funnet vårt hotell i Bergen! Anbefales virkelig.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Heidi F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket! Det gleder oss å lese at dere trives så godt hos oss på Opus 16 og hadde et fint opphold og setter pris på våre service og atmosfære.

Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake, følg gjerne med på våre nettsider for weekend tilbud og nyheter.

Med ønske om en finfin sommer!

Med beste hilsen fra
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Dette hotellet var over forventning til et hotell i Norge. Både når det gjelde personalet, rommet og resturant/frokost. A la artfrokosten var utmerket, i tillegg til at det er smittevernmessig en god måte å servere frokost på. Rommet hadde veldig gode senger og aircondition som faktisk virket godt. Vi opplevde personalet ved frokost som svært oppmerksomme og serviceinnstilte. Egentlig ganske unorsk. Resepsjonistene var også over forventning.
Hotellet ligger svært godt plassert i sentrum, med kort vei til severdigheter. Samtidig var det lite støy utenfor.
Vi kommer garantert til å bruke dette hotellet igjen når vi skal til Bergen

Romtips: Bergen er generelt ugreit for bilbruk. Du kan ikke forvente å ha bil rett utenfor hotellet
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Coastal65391952745
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2021

Kjære gjester

Hjertelig takk for at dere valgte å bo hos oss på Opus 16 da dere besøkte Bergen, det er veldig kjekt å lese at dere trives så godt hos oss. Takk for fin g detaljert tilbakemelding, det er motiverende for oss og våre kollegaer når våre gjester setter pris på vårt produkt.
Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Vi feiret bryllupsdagen vår på dette erværdige hotellet med de flotte restaurantlokalene.
Vi hadde bestilt en «Gourmetpakke», overnatting med fireretters middag og vinpakke.
Rommet var elegant innredet og god ventilasjon.
Vi var litt forundret da vi kom i restauranten og det var dekket til fem personer. Hvordan de hadde klart å formidle det var ikke små godt å si.
Misforståelsen ble raskt ryddet opp i, selv om det nok kunne vært gjort litt mer elegant enn å sette oss på et bord rett utenfor kjøkkenutgangen mens de dekket rundt oss. Et tips kunne jo være å gi oss et glas vin og noen minutter i det store, fine barområdet i nærheten mens det ble dekket på.
Ellers var serveringen upåklagelig. Gode drikker, bl.a. en cider fra Hardanger.
Maten var middels - ikke veldig oppfinnsom og trekker litt ned med en indrefilet som kunne vært noen hakk mer mør og mer stekt.
Men alt i alt hadde vil et godt og avslappende opphold.
Det hele avsluttet med en fortreffelig a la carte frokost med riktig god service.

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, mortenh259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2021

Kjære gjester

Hjertelig takk for besøket og for grundig tilbakemelding hvordan dere opplevde besøket hos oss på hotellet og i restauranten.
Det gleder oss å lese at dere hadde et fint opphold og at mange detaljer falt i smak, og vi er tilsvarende lei oss for at det har vært en feil kommunikasjon internt hos oss vedrørende antall gjester til middag. Vi tar med deres tilbakemelding om dette i vårt forbedrings arbeide, vi ønsker at våre gjester skal oppleve god kvalitet og service og er mottagelig for innspill om hva som burde være bedre.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning, og ønsker dere samtidig en riktig god sommer.

Beste hilsen

Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat, veldig god og ikke minst hyggelig service, og god atmosfære. Vi hadde med oss to tenåringen for å feire at de var ferdige med henholdsvis ungdomsskolen og videregående, alle var super fornøyde med maten inkludert vegetarianeren. Vi spiste tre retter hver, og var like fornøyde med alle. Vi kommer helt klart til å komme tilbake, og anbefaler alle både middag på brasseriet og Afternoontea hvis man ønsker det, det har vi nemlig testet før, og den var også strålende

Romtips: Det er lurt å bestille bord i forkant, og parker i et av byens parkeringshus, restauranten ligger midt i sentrum, ikke langt fra bryggen.
Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Scenic31978055500
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2021

Kjære gjester

Det gleder oss at deres besøk falt i smak for gjestene i alle aldersgrupper. Hjertelig takk for besøket og for så fin tilbakemelding, det setter vi pris på og det er veldig motiverende å ha besøk av så fornøyde gjester.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart, vi ser frem til å servere dere igjen.

Beste hilsen
Britt & Alexander Grieg med kollegaer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser