Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. aug. 2022
Kjære gjester
Hjertelig takk for besøket og så generøs tilbakemelding! Det setter vi stor pris på og gleder oss over å kunne dele med alle våre kollegaer.
Tusen takk for at dere var våre gjester - vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake.
Beste hilsen Britt & Alexander Grieg med kollegaer
På dette hotellet blir du ivaretatt på beste måte. Betjeningen er imøtekommende og blide, og gir deg service utover det man vanligvis får. Ala carte-frokosten er verd et besøk alene. Her kommer vi svært gjerne tilbake!
Sovekvalitet
Renslighet
Service
Spør johannes_569 om Opus XVI
Takk, johannes_569
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2022
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Blir alltid godt ivaretatt her, upåklagelig service og nydelig mat. Kelneren kommer med gode anbefalinger til både mat og vin, og jeg har aldri blitt skuffet. Sist gang jeg spiste her fikk jeg anbefalt breiflabb, helt perfekt. Frokosten på Opus er en av de beste hotellfrokoster jeg har opplevd.
Romtips: Afternoon tea bør oppleves, men bestill i god tid da det ofte er oppbestilt .
Spør Monica K om Opus XVI
Takk, Monica K
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2022
Kjære gjester
Hjertelig takk for besøket, det er veldig kjekt å lese at dere trives så godt hos oss på alle måter.
Vi gleder oss over å dele så generøs og fin tilbakemelding med alle våre kollegaer - det er alltid ekstra fint å få så begeistret omtale
Nå gleder vi oss til neste gang dere besøker oss - hjertelig velkommen tilbake!
Beste hilsen Britt & Alexander med kollegaer
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi hadde arrangerte bryllup på hotellet. Fantastisk service, nydelig god mat og drikke. Eksklusiv frokost. Nydelig lokale. Fine og rene rom. Betjent parkering. Hyggelige og behjelpelige ansatte. Anbefales på det varmeste!
Spør 357renated om Opus XVI
Takk, 357renated
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2022
Kjære brudepar!
Hjertelig til lykke med bryllup - det er stort for oss å få være arena for en så viktig dag og feiring. Det er veldig kjekt å lese at dere hadde en superfin bryllupsfeiring og at dere setter pris på så så mange elementer ved hotellet. Vi ønsker dere lykke og at dere nyter hvetebrødsdagene.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hyggelig opphold. Fine rom og gode senger. Lekkert bad med myke store håndklær. De ansatte er hyggelige og hjelpsomme. Du føler deg velkommen. Maten var ypperlig og en slapp å vente på å få bestilt og ved påfyll. Ingen stress, så her kunne en bare nyte. Kommer gjerne igjen.
Dato for oppholdet: mars 2022
Spør Navigator17808004036 om Opus XVI
Takk, Navigator17808004036
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2022
Kjære gjester
Hjertelig takk for besøket og for at dere valgte å bo hos oss da dere besøkte Bergen. Det er veldig gledelig å lese at dere trives så godt og setter pris på så mange detaljer ved vårt hotell, våre høydepunkt er nå våre gjester er fornøyde.
Vi ser frem til å få ønske dere velkommen tilbake, følg gjerne med på våre nettsider for weekend- og andre tilbud.
Hjertelig velkommen
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fantastisk beliggenhet ved bryggen og kort vei til restauranter og shopping. Store rom med skrivebord og strykejern. Badene er svært romslige, moderne og delikate. Frokosten er den beste du får i Bergen, a la carte inkludert i romprisen. Personlig service, levende musikk i helgene og Opus time med Champagne på rommet. Bedre blir det ikke.
Romtips: Unn dere et deluxe rom når dere er to.
Dato for oppholdet: mars 2022
Spør Tourist704297 om Opus XVI
Takk, Tourist704297
Kjære gjest
Hjertelig takk for besøket, vi setter pris på at du valgte Opus 16 da du besøkte Bergen. Vi synes det er stas at våre gjester trives så godt hos oss, vi gleder oss over å dele din tilbakemelding med våre kollegaer.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!