Strauss79
Stord, Norge
Anmeldelse av Opus XVI
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Rom 313 og 220 har fantastisk seng:-)
Reisetype: Reiste alene
Britt M Grieg, OwnerOpus XVI, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. mars 2024
Kjære gjester

Hjertelig takk for din begeistrende genrøse tilbakemelding. Det varmer våre hjerter å høre at ditt opphold på Opus 16 var en opplevelse som engasjerte deg på så mange måter.

Vi setter stor pris på dine vennlige ord om vår atmosfære og gode personale. For oss er gjestens velvære og tilfredshet høyeste prioritet, og vi er veldig glade over å høre at vårt fokus på service og gjestfrihet har gjort et varig inntrykk.

Vi er takknemlige for din omtale, den er motiverende for hele vårt team.

Vi ser frem til ditt neste besøk og til å ønske deg velkommen tilbake til Opus 16.

Med vennlig hilsen,
  • Radissonhotels.com
0.5 km fra Opus XVI
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 4. mars 2024 via mobile enheter

Bodde på Per Gynt Suiten, og fridde her. Meget flott suite. Rolig og fin atmosfære. God og vennlig service i resepsjonen. Meget god ala carte frokost, med veldig hyggelige servitører. Likte kanskje det litt bedre før, da frokosten hadde buffet for pålegg. Ostetallerken var ganske stusselig.

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, rubenrikstad
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2024

Kjære vordende brudepar!

Vi ønsker først og fremst å takke deg for at du valgte å tilbringe en så spesiell anledning som frieri på vår Per Gynt Suite. Gratulerer hjertelig med denne betydningsfulle begivenheten!

Det gleder oss å høre at dere satte pris på den flotte atmosfæren i suiten og opplevde en rolig og hyggelig stemning under ditt opphold. Vårt mål er alltid å skape minnerike opplevelser for våre gjester, spesielt under slike spesielle anledninger.

Vi takker også for din positive tilbakemelding om vår resepsjonsservice. Vårt team streber etter å gi vennlig og imøtekommende service for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig.

Når det gjelder frokosten, beklager vi hvis ostetallerkenen ikke møtte forventningene dine. Vi setter pris på din tilbakemelding og vil ta den med i betraktning for å forbedre vårt tilbud.

Vi ønsker dere begge all lykke i verden og lykke til med planlegging av den store dagen og kommende bryllup. Vi håper å få sjansen til å ønske dere velkommen tilbake i fremtiden for flere spesielle anledninger.

Vennlig hilsen,

Anmeldt 3. mars 2024

Tredje gang vi har bodde på Opus XVI, og igjen hotellet imponert på alle måter. Denne gangen bodde vi på et"Deluxe City View" rom og synes det var verdt å betale litt ekstra og få litt større plass.

Vi spiste på hotellet den første kvelden, maten var nydelig, og ble servert av en høflig og kunnskapsrik servitør, og de gamle banklokalene er et spektakulært stilig sted å nyte et måltid.

Frokost var som vanlig en virkelig fin opplevelse - spesielt hvis man har etterhvert blitt lei av gedigne, sløsende frokostbuffeer. Her bestiller man frokost fra menyen, og maten blir servert ved bordet med god te, kaffe og toast ved siden. Sivilisert!
Eggs benedikt med perfekte posjerte egg hadde vi gledet vi oss til, og ble ikke skuffet.

Romtips: The city view rooms are larger, better if you are travelling as a couple. But have also been here on business and the smaller rooms are fine
Dato for oppholdet: august 2023
Takk, abelsindre
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2024

Kjære gjester

Hjertelig takk for den generse tilbakemeldingen! Vi setter pris på våre faste gjester og for at dere valgte å tilbringe deres tredje opphold hos oss på Opus 16. Det gleder oss å høre at dere setter pris på oppholdet, rommet, mat i restauranten og til frokost. Det er alltid en glede å levere en opplevelse som gvåre gjester setter pris på, og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Hjertelig takk for at dere delte deres positive erfaringer!

Anmeldt 26. januar 2024

Ny favoritthotell for reiser til Bergen. Et hotell med det lille ekstra. Rent og fint, super frokost hvor man kunne velge mellom buffet eller a la carte. God mat, både på frokost og i restauranten. Og ikke minst god service fra de ansatte.
Anbefaler dette hotellet.

Takk, Solveig H
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2024

Kjøre gjester

Hjertelig takk for din så positive og generøse tilbakemelding! Vi er glade for at du likte oppholdet ditt hos oss og det er fint å lese at dere satte pris på vår frokost og restaurant. Vårt supre personale setter sor pris på på din fine omtale, det er veldig hyggelig og motiverende.

Velkommen tilbake ved neste besøk i Bergen, vi ser frem til å ønske dere velkommen til oss.

Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Fantastisk hotell!!
Vi begynte med Afternoon tea og den var magisk. Lekre smørbrød, kaker og varme nylagde scones. Middag om kvelden var også i samme høye klasse. Hyggelige og service innstilte ansatte. Rommet var nydelig! Helt perfekt!

Takk, Irene H
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2024

Kjære gjester

Hjertelig takk for dine rause ord og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det gleder oss å høre at dere satte pris på vår Afternoon Tea og opplevelse i restauranten. Vi er glade for at du satte pris på service fra våre kollegaer, og at dere likte rommet som dere bodde på.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding og ser frem til å ønske dere velkommen tilbake for enda en fantastisk opplevelse.

Anmeldt 14. januar 2024 via mobile enheter

Kjempe fint hotell. Veldig hyggelige ansatte. Veldig flotte dog litt kompakte rom. Men det hjalp at baderommet var enormt. Flott gjennomført stil. Vi fikk plutselig et glass champagne og sjokolade trekt jordbær på døren. Flott service med turndown service noen timer etter ankomst. Nydelig mat og kjempe flott kelner på kvelden. Men da ganske store porsjoner. Men aldeles nydelig og god vinparing. Litt kjipt med a la carte bestilling av varmmat på frokosten. Men godt utvalg i den kalde buffeten. Vi ventet ganske lenge på maten. Og når den endelig kom så var den så som så. Men totalt sett et veldig fint opphold. Anbefales varmt.

Takk, 972stinep
Britt M Grieg, Owner på Opus XVI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2024

Kjære gjester

Hjertelig takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du likte hotellet vårt og service fra våre kollegaer. Beklager eventuelle utfordringer med romstørrelse og frokostbestilling. Vi tar til oss dine kommentarer for å forbedre opplevelsen.
Det er hyggelig å høre at du satte pris på vår "Opus timen" overraskelse.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning.