Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Usedvanlig dårlig kvalitet”
Anmeldelse av Dominos Pizza

Dominos Pizza
Vurdert som nr. 400 av 453 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. september 2020

Vi bestilte 1/2 Bahamas og 1/2 Spicy Chicken på Dominos Skjold. Men vi tror vi fikk en annen pizza fordi alt så make ut og vi kunne ikke finne noe chicken eller ananas fordi alt smakte det samme. Smaken var elendig og kanten var livløs og ihvertfall ikke sprø. Peppes som ligger 200 meter nærmere Nesttun kan anbefales

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, EilerL_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 25 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Bestiller som regel herfra med henting. Det pleier å gå nokså fort og du får pizzaen etter 20 minutter. Enkel og god pizza. Veldig kjekt. God utvalg av vegetarpizza og fint med studentrabatt. Pizzatrackeren pleier å være nokså pålitelig. Det var den ikke denne gangen. Da vi kom til stedet ca. 45 minutter før stengetid. var pizzaen på kvalitetssjekk (2 min igjen). En ansatt var opptatt med å pakke pizzaer og tok i mot bestilling fra kundene før oss. Deretter stakk vedkommende i en pizzabil uten å si noe, slik at det kun var én ansatt igjen. Vedkommende måtte styre hele sjappa, samtidig som det virket som om vedkommende egentlig ikke var ansvarlig for ekspedering. Mens våre og andre kunders pizzaer sakte, men sikkert endret status til ferdig og forsvant fra skjermen i løpet av de neste 10 minuttene, rørte pizzaene våre seg ikke en centimeter. Vi ventet totalt 35 minutter etter bestilling.

Jeg synes oppriktig synd på de ansatte dersom det ikke er de selv som styrer pizzatrackeren. Jeg var så naiv at jeg trodde de gjorde det. Hadde det ikke vært en skjerm som fortalte meg at våre og mange etterfølgende kunders pizzaer var "ferdige" og klar til henting, hadde jeg nok heller ikke blitt så skuffet. Det er kjedelig å vite – og se – at pizzaen ligger ferdig på kjøkkenet og holder på å bli kald. Her bør Dominos sørge for at stedet har mer en én ansatt i butikken dersom det er behov for det, eventuelt kutte ut en uriktig pizzatracker.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, jonasnik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Bestilte via nett på Dominos. Etter 70 minutter stod "pizzatracker" fremdeles på "Forbereder maten". Ringt inn til Dominos telefon og klagde. De beklaget og sa det ville ta 30 minutter før pizza var fremme. Fikk ingen godtgjørelse eller noe annet enn en beklagelse.
2 timer på å få levert mat. det er 80 minutter for sent ihht leveringstid.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, jantoreu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde ein Double Deal for 2 personar. Levert på tida og pizzaen smakte som det du forventar av desse kjedene, for min del er det godt nok.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Lovervoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Utrolig frekke unge jenter som jobber i kassen. ungene mine på 6 og 10 år prøvde 2 ganger på å delta i fri pizza konkurransen og da truet de faktisk med å sende vekteren på oss om vi ikke kom oss ut defra

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Thea L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dominos Pizza, så også på

 

Har du vært i Dominos Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din