Strålende opplevelse!

Etter å ha vært her hver onsdag morgen gjennom BNI ønsker jeg å varmt anbefale Ole Bull huset... les mer

Anmeldt 4. september 2024
Håvard F
God underholdning i hyggelige omgivelser.

Vi var her på showet ”The Snappy Whitty Viking Show“ og det var en kjekk opplevelse. 40 minutter... les mer

Anmeldt 17. august 2024
RosslandR
Bergen, Norge

Anmeldt 28. april 2020

Ole Bull Scene er en institusjon i Bergen. Men siden lokalet skal være anvendelig og ha flere bruksområder går det ut over slikt som sitteplassene. Showet var veldig bra.
Christine Hope hadde forestillingen Hope & Hingsten. Det fikk publikum til å glemme at vi satt på stablestoler (av god polstret kvalitet).

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, helt1
Anmeldt 21. desember 2019

Var på et show med Bjarte som heldigvis er flink og morsom...men, stoler og en alt for trang plassering av stolene gjorde at jeg aldri kommer at gå dit igjen. Flere på raden måtte sitte på skrå for å få plass. En og en halv time der man bare ventet på at showet skulle bli ferdig :(

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, henrfili
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Et fantastisk show . God stemning og masse godt humør🤪kommer igjen titt og ofte. God atmosfære med en Bergensk helt

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Kjersti H
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Var her på konsert, helt greit lokale, men utrolig varmt. Lite «intimt» lokale. Helt greit utvalg i baren.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, HeiStra91
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Ole Bull-huset i Bergen er et unikt kulturhus. Restaurant i første med ypperlig mat. Stor teaterscene med landets aller beste skuespillere på scenen til enhver tid. Liten scene i kjelleren med foredrag og jazz, og andre aktiviteter. Bar og stor uteterrasse i andre etasje. Liten scene der også. Og snart bygges det en ny stor takterrasse.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, ivarjohan