Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En institusjon

Ole Bull Scene er en institusjon i Bergen. Men siden lokalet skal være anvendelig og ha flere... les mer

Anmeldt 28. april 2020
helt1
,
Bergen, Norge
Bjarte Hjelmeland

Et fantastisk show . God stemning og masse godt humør🤪kommer igjen titt og ofte. God atmosfære med... les mer

Anmeldt 1. desember 2019
Kjersti H
via mobile enheter
Les alle 9 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bergen
fra USD 141,73
Mer informasjon
fra USD 112,25
Mer informasjon
fra USD 691,63
Mer informasjon
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
7
1
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
1
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 anmeldelser
Anmeldt 28. april 2020

Ole Bull Scene er en institusjon i Bergen. Men siden lokalet skal være anvendelig og ha flere bruksområder går det ut over slikt som sitteplassene. Showet var veldig bra.
Christine Hope hadde forestillingen Hope & Hingsten. Det fikk publikum til å glemme at vi satt på stablestoler (av god polstret kvalitet).

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019

Var på et show med Bjarte som heldigvis er flink og morsom...men, stoler og en alt for trang plassering av stolene gjorde at jeg aldri kommer at gå dit igjen. Flere på raden måtte sitte på skrå for å få plass. En og en halv time der man bare ventet på at showet skulle bli ferdig :(

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, henrfili
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Et fantastisk show . God stemning og masse godt humørkommer igjen titt og ofte. God atmosfære med en Bergensk helt

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Kjersti H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Var her på konsert, helt greit lokale, men utrolig varmt. Lite «intimt» lokale. Helt greit utvalg i baren.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Ole Bull-huset i Bergen er et unikt kulturhus. Restaurant i første med ypperlig mat. Stor teaterscene med landets aller beste skuespillere på scenen til enhver tid. Liten scene i kjelleren med foredrag og jazz, og andre aktiviteter. Bar og stor uteterrasse i andre etasje. Liten scene der også. Og snart bygges det en ny stor takterrasse.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser