Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (90)
Filtrer anmeldelser
90 resultater
Vurdering fra reisende
58
15
9
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
58
15
9
4
4
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 90 anmeldelser
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

For ett vakkert hotell. Vi har virkelig kost oss i norges vakreste by. Lekkert hotell, delikat!
Frokosten på hotellet var virkelig en høydare. Lekker spisesal, luftig og flott rom. Maten var kjempe god.
Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mallamareno50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei,
Tusen takk for fine ord, og for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Veldig hyggelig å høre at dere likte hotellet, interiøret og maten så godt. Det betyr mye for oss.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Utrolig at et "luksus" hotell kan ha så mange detaljer som ikke fungerer. Har bodd på dette hotellet i mange år og så frem til å bo dere etter totalrenoveringen.
Inntrykket begynte dårlig, første etage er det restaurant, luktet stekt fisk i hele området, minner mer om et gatekjøkken når du kjenner matlukt konstant når du skal ut og inn i hotellet.
Rulletrappen opp til etg 3, for innsjekk, minst innsjekkingsskanke som jeg noen gang har opplevd, og selsvagt med kø.
Så kommer det som er store prodblemet, får tildelt rom i 8. etg, lite men flott rom. Helt til det skal henges opp skjorter og dress etc.
Finnes ikke garderode skap, kun noen kleshengere og en knagg som det gikk en skjorte og en dress på. Resten måtte ligge i kofferten som måtte ligge på gulvet. Selsvagt ingen plass til koffert.
Iskaldt badegulv uten noen mulighet til regulering
Nok 1.711 for dette er et ran. Kommer overhode ikke til å vurdere dette hotellet igjen. Kan ikke forestille meg hvordan et par skulle klare og få hengt opp sine fest klær på slike rom.
Det som i tillegg toppet det hele, var at jeg fikk beskjed at mine fordeler iScandic kjeden ikke gjelder her, grunnet dette var et spesial hotell. Flott, medlem av kjeden og så gjelder ikke fordeler på hotellene.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Terjetso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Hei Terje,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen. Bare slik kan vi bli bedre.
Med vennlig hilsen
Maren og resten av teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

For eit hotell!Fantastisk interiør, fantastisk rom,perfekt lokasjon! Beste hotellfrokosten eg har opplevd. Bestilte bord til cafe Norge, tenkte egentlig at det var lite utvalg på menyen, men det trengst ikkje stort utvalg når det man får servert er heilt nydelig! Veldig hyggelig personale! Anbefalast!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Veronica S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Hei Veronica,
Tusen takk for fine ord og for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Det er utrolig hyggelig å høre at du var så fornøyd med rom, interiør, beliggenhet, frokost og mat forøvrig.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Jeg var der med min datter som er vegetarianer. Vi fikk begge 2 den beste frokosten vi har spist i Norge i dette tusenåret. Tenk at både en kjøtt eter og en vegetarianer kan være enig om samme plassen. Så er der i Bergen og ser etter frokost er dette stedet.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KnutH248
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei Knut,
Tusen takk for fine ord, og for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Det setter vi stor pris på. Det er utrolig hyggelig å høre at både du og din datter var så fornøyd med frokosten her hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!
Hilsen Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Suiten i 3 etasje hadde nordisk interiør med god plass til to, men noe trang for tre. Vinduer fra tak til gulv på to hele vegger ga mye lys, men også mye innsyn. Litt lite praktisk dusjnisje hvor vannet fløt ut mot døren. Kontinental atmosfære på hotellet og veldig service minded personal. Frokosten var meget bra matmessig og hva gjaldt utvalg, men manglet nypresset appelsin juice og ny trukket kaffe. Ett hotell i særklasse burde tilby til sine frokostgjester ny trukket kaffe og te i kanner servert ved bordet. Restaurant avdelingen er delikat innredet og gir en feel good følelse. Hotellet kan absolutt anbefales og kommer gjerne igjen.

Romtips: Be om ett rom ut mot den Blå Steinen. Rom ut mot Olav Kyrresgate vil man høre støy fra trafikken.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNorgeByScandic, Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Nina,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Så hyggelig å høre at du likte atmosfæren på hotellet så godt, og at personalet var service minded. Det er slike tilbakmeldinger vi etterstreber.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser