Utrolig at et "luksus" hotell kan ha så mange detaljer som ikke fungerer. Har bodd på dette hotellet i mange år og så frem til å bo dere etter totalrenoveringen.
Inntrykket begynte dårlig, første etage er det restaurant, luktet stekt fisk i hele området, minner mer om et gatekjøkken når du kjenner matlukt konstant når du skal ut og inn i hotellet.
Rulletrappen opp til etg 3, for innsjekk, minst innsjekkingsskanke som jeg noen gang har opplevd, og selsvagt med kø.
Så kommer det som er store prodblemet, får tildelt rom i 8. etg, lite men flott rom. Helt til det skal henges opp skjorter og dress etc.
Finnes ikke garderode skap, kun noen kleshengere og en knagg som det gikk en skjorte og en dress på. Resten måtte ligge i kofferten som måtte ligge på gulvet. Selsvagt ingen plass til koffert.
Iskaldt badegulv uten noen mulighet til regulering
Nok 1.711 for dette er et ran. Kommer overhode ikke til å vurdere dette hotellet igjen. Kan ikke forestille meg hvordan et par skulle klare og få hengt opp sine fest klær på slike rom.
Det som i tillegg toppet det hele, var at jeg fikk beskjed at mine fordeler iScandic kjeden ikke gjelder her, grunnet dette var et spesial hotell. Flott, medlem av kjeden og så gjelder ikke fordeler på hotellene.