Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 212
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 212
Vis tilbud
Agoda.com
USD 189
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.01.23
Hotels.comUSD 212
travelup.comUSD 215
AlgotelsUSD 243
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (401)
Filtrer anmeldelser
401 resultater
Vurdering fra reisende
204
86
53
33
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
204
86
53
33
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
158163 av 401 anmeldelser
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Besøkte Bergen under lysmesse.
Gikk for en sentral plassering.
Ble møtt av en arrogant isdronning i resepsjonen. Fikk som belønning et lite rom mot bakgården. Design og utforming på rommer var skuffende - irriterende lampe som hang i ansiktshøyde midt i gåpassaje. At dette er et hotell i luksussegmentet er uforståelig.
Frokost var tømt for det meste en time før avslutning. Flott bar i andre etasje. Det finnes mange andre hotell med bedre kvalitet i Bergen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Puntertrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei Puntertrip,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss! Bare slik kan vi bli bedre.
Vi håper vi får sjansen til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Har gledd meg til å få prøve Hotell Norge etter oppussing - og ble ikke skuffet. For det første - servicen var helt topp - hyggelig betjening over alt. Vi hadde et fantastisk flott rom i 10. etasje med sittegruppe, en stor østvendt balkong og nydelig utsikt mot vannet. Lekkert flislagt bad og svært gode senger - husk å ha klokka på ringing så du ikke forsover deg ;) Frokosten var helt prima - egg i alle varianter, da er jeg fornøyd - må også nevne broccolisalaten som var knallgod. Hotellet er svært smakfullt innredet - spesielt når du tar rulletrappen opp til innsjekk - og kommer inn i lobbyen med sin magiske belysning - kult. Vi hadde ikke lyst å forlate hotellet i det hele tatt, men vi skulle på show om kvelden, men valgte å komme tilbake til hotellet rett etter showet for å møte gode venner i hotellbaren - og koste oss i "trappene" - her var det fullt liv på kvelden med egen DJ som spilte musikk. Vi fikk desverre ikke tid til å prøve restauranten, så denne får vi teste ved neste anledning, for vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bente F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei Bente,
Tusen takk for fine ord og for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Det er veldig hyggelig å høre at dere hadde et så fint opphold hos oss.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2019

Jeg hadde gledet meg til å bo på et nytt og oppfrisket Hotel Norge i Bergen. Jeg var på en forretningsreise og skulle ut på kvelden.
Rommet var fint stylet, hadde fint møblement - men er omtrent som en togkupè i størrelse. Altfor trangt. Utsikten /innsyn var rett inn i en bank rett over gaten. Godt med trykk i dusjen og stort pluss for balsam. Håndklær og sengetøy hadde god kvalitet og det var strykebrett på rommet.
Jeg var på rommet klokken 0330. 0530 begynte de å feie gatene med en svært støyende maskin rett utenfor (jeg hadde rom i 7. etasje). Svært irriterende..

Alt i alt er min vurdering gjennomsnittlig fordi prisen er så stiv i forhold til hva man får. Det som tippet denne vurderingen til "average" er likevel at jeg måtte betale 150,- NOK i tillegg til ca 2000 NOK for å få sjekke inn på rommet klokken 11.

Servicen var upåklagelig hos personalet og alt i alt var det et positivt opphold. Neste gang jeg er i Bergen vurderer jeg noe annet. Og jeg er i Bergen ofte..

Romtips: Høyt opp - ut mot parken
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Jimpec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei Jimpec,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss! Bare slik kan vi bli bedre. Det er hyggelig å høre at du likte servicen og personalet så godt.
Vi håper vi får sjansen til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Allerede fra du kommer inn hovedinngangen, får øyekontakt med DJen som spiller musikk fra en liten scene på venstre side og tar rulletrappen opp til receptionen, så må du minne deg selv på at du er i Bergen og ikke i en europeisk storby av større format.

Dette er rett og slett blitt et fantastisk Hotel. Personlig så måler jeg hotellene utfra tre enkle kriterier, seng, badet og maten. Hotellet består disse med god margin. Også liker jeg detaljer som speilet som kan skyves foran vinduet inn til badet, USB kontakter til lading og den flotte utsikten.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, joivha66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018

Hei,
Tusen takk for fine ord, og for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Så hyggelig å høre at du liker hotellet så godt, og at både seng, bad og mat lever opp til forventningene.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

For ett vakkert hotell. Vi har virkelig kost oss i norges vakreste by. Lekkert hotell, delikat!
Frokosten på hotellet var virkelig en høydare. Lekker spisesal, luftig og flott rom. Maten var kjempe god.
Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mallamareno50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei,
Tusen takk for fine ord, og for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Veldig hyggelig å høre at dere likte hotellet, interiøret og maten så godt. Det betyr mye for oss.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen,
Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser