Har gledd meg til å få prøve Hotell Norge etter oppussing - og ble ikke skuffet. For det første - servicen var helt topp - hyggelig betjening over alt. Vi hadde et fantastisk flott rom i 10. etasje med sittegruppe, en stor østvendt balkong og nydelig utsikt mot vannet. Lekkert flislagt bad og svært gode senger - husk å ha klokka på ringing så du ikke forsover deg ;) Frokosten var helt prima - egg i alle varianter, da er jeg fornøyd - må også nevne broccolisalaten som var knallgod. Hotellet er svært smakfullt innredet - spesielt når du tar rulletrappen opp til innsjekk - og kommer inn i lobbyen med sin magiske belysning - kult. Vi hadde ikke lyst å forlate hotellet i det hele tatt, men vi skulle på show om kvelden, men valgte å komme tilbake til hotellet rett etter showet for å møte gode venner i hotellbaren - og koste oss i "trappene" - her var det fullt liv på kvelden med egen DJ som spilte musikk. Vi fikk desverre ikke tid til å prøve restauranten, så denne får vi teste ved neste anledning, for vi kommer garantert tilbake.