Paulan2000
Oslo, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. feb. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2019
HotelNorgeByScandic, Public Relations ManagerHotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. feb. 2019
Hei Paulan,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Det er hyggelig å høre at du synes hotellet er blitt flott etter oppussingen, at personalet og servicen var bra, og at restaurantene våre holder en høy standard. Det setter vi pris på!
0.3 km fra Hotel Norge by Scandic
1.5 km fra Hotel Norge by Scandic
Se flere hoteller i Bergen
204209 av 545 anmeldelser
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Flott hotell, blitt meget bra! Sentralt til og flotte fasiliteter. Litt minus at restaurant/bar ligger på gateplan, passer kanskje ikke alle å måtte gå gjennom et diskotek inn til rommet. Fint for par men reiser ikke her med barn en helg. Fikk stort fint rom men det var redd på sovesofa uten at vi trengte det så det var litt dumt. God mat i frokosten, testet ikke ut annet en den rent matmessig

Takk, T257
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2019

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Vi er glad for å høre at du likte fasilitetene, frokosten og beliggenheten vår.

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Vi kom seint etter midnatt i julebordstiden. Først gikk vi til det vi trodde var inngangen, men bi kom rett inn på et nattklubb-dansegulv. Rygget ut igjen og gikk litt rundt med kofferter og vesker før en dørvakt klarte å rive seg løse fra en «samtale» med en julebordsgjesten og sa at om vi skulke inn var dette inngangen. Måtte bryte oss vei over dansegulvet og ta rulletrapp opp til 3 etg. hvor der også ravet rundt berusede gjester blandet barene der før vi forstod hvor resepsjonen var. Rommet var kansellert siden vi kom etter midnatt. Etter mye frem og tilbake fikk vi et rom. Skuffende det også, typisk Scandic. Lite rom, ikke arbeidsbord, ikke garderobeskap, ingen sted å sitte kun en hengestol. Bad med dispenser og ikke hva en forventer av et 5 stjerners hotel.

Takk, Roald N
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Hei Roald,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss! Det setter vi pris på!
Julebordsesongen er alltid litt spesiell med en god blanding av julebordsgjester og boende gjester, og det kan til tider bli ganske fullt på huset.
Håper vi får ønske deg velkommen tilbake på en annen tid av året!
Maren og resten av teamet

Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Dette var en positiv overraskelse. Et fint rom, alt er nyoppusset de siste 2 årene så alt virket. Utrolig god seng. Sov som en stein. Ingen arbeidsplass på rommet var en ulempe. Utrolig bra med sitteplasser i grupper rundt resepsjonen og god frikost!
Bor gjerne her igjen. Litt dyrt kanskje eneste negative.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, bj_rnegilt

Hei Håvard,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Det setter vi pris på!
Det er veldig hyggelig å høre at du sov så godt og koste deg med frokosten vår.

Anmeldt 16. januar 2019

Etter å ha spist god mat, bestemmer vi oss for å teste ut baren i andre etasje på Hotel Norge by Scandic. Her er det stilig interiør og luftig atmosfære. Liker absolutt alt. Hyggelig betjening. Vi koser oss med vin og hverandres selskap. Hit kommer vi gjerne tilbake.

Takk, Anne H
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Hei Anne,
Tusen takk for fine ord og for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic! Det er veldig hyggelig å høre at dere hadde det så fint hos oss.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med vennlig hilsen, Maren og resten av Hotel Norge-teamet

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Besøkte Bergen under lysmesse.
Gikk for en sentral plassering.
Ble møtt av en arrogant isdronning i resepsjonen. Fikk som belønning et lite rom mot bakgården. Design og utforming på rommer var skuffende - irriterende lampe som hang i ansiktshøyde midt i gåpassaje. At dette er et hotell i luksussegmentet er uforståelig.
Frokost var tømt for det meste en time før avslutning. Flott bar i andre etasje. Det finnes mange andre hotell med bedre kvalitet i Bergen.

Dato for oppholdet: november 2018
2  Takk, Puntertrip
HotelNorgeByScandic, Public Relations Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei Puntertrip,
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss! Bare slik kan vi bli bedre.
Vi håper vi får sjansen til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!
Maren og resten av teamet