Silje
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juli 2020
Hotel Norge, General ManagerHotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. sep. 2020
Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss, og at du synes hotellet er fint, beliggenheten bra og servicen likeså.

Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen Shaima og resten av Hotel Norge-teamet
1.8 km fra Hotel Norge by Scandic
  • Radissonhotels.com
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 17. juli 2020

Personell kan ikke norsk. Kan ingenting om Bergen, har null stolthet eller hjerte for gjestene på hotellet. Hotellet serverer kokt eller stekt egg til frokost. Kan ikke servere eggrøre fordi « we do not have scrambled eggs». De so jobber på dette hotellet kunne like gjerne ha vært roboter!

Takk, NRTBG
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære Gjest ,

Takk for at du tok deg tid til å vurdere oss . Vår fremste prioritet er at alle gjester nyter sitt opphold hos oss, derfor tar vi all kritikk til etteretning.

Jeg vil ta din opplevelse videre til teamet vårt og ta opp problemet. Takk for at du gir beskjed og gir oss muligheten til å forbedre dette i fremtiden.

Med Vennlig hilsen,

Shaima and resten av Teamet

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette var bare trist. Feriens dyreste hotellrom som skulle være feriens høydepunkt, ble fryktelig skuffende.

Google tok oss til feil sted, så det ble pes med bagasjen. Utrolig at de ligger inne med feil posisjon i Google maps.

Anbefalt parkeringshus var alt for langt unna.

Vi hadde bestilt dobbeltrom med queensize bed, men fikk to enkeltsanger med nattbord i mellom. Ikke svar i tlf i resepsjonen, så det ble å gå ned igjen oh stile seg i kø med innsjekkende gjester.

Ikke en dråpe alkohol å få kjøpt etter kl 23. Misjonshotell? Minibaren innehold EN (1) flaske vanlig øl til kr 90. Litt lite for et dobbeltrom :(.

Hotellrommene til disse kjedehotellene er ikke laget for kundene, men later tip å være en slags designkonkurranse hotellene i mellom.

Selv om hotellet var stappfullt, var det kun en mann på jobb i resepsjonen så service var kjempetreg.

Badet er sik utformet at man drukner hele badet og deler av rommet når man dusjer. Vi måtte booke tid for frokost. Det har vi aldri opplevd før.

1  Takk, 179kristianf

Kjære Kristian ,

Takk for at du tok deg tid til å vurdere oss. Bare slik kan vi bli bedre. Å sørge for at våre gjester får en fin opplevelse er vår førsteprioritet, så vi tar tilbakemeldingen din svært seriøst.

Vi ber deg ta kontakt med hotellet og spør etter resepsjons-ansvarlig , så vi får nøstet opp i dette. Du kan også sende en epost til hotellet, slik at vi kan kontakte deg den dagen det passer best for dere.

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Shaima og rest av teamet.

Anmeldt 13. juli 2020

Flott hotell og me fekk oppgradert rom😊Kjempegoe frokost i desse corona tider. Reint og fint. Veldig sentralt. Det var bra med garasje i kjelleren👍😊 Einaste som var dumt var at der var mye vegarbeid. Så der var litt vanskelig å finne innkjørselen. Det blir vel bedre etterhvert 😊

Takk, FarAway713207
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei ,

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen Shaima og resten av Hotel Norge-teamet

Anmeldt 3. mars 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
HotelNorgeByScandic, Front Office Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2020

Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Vi feiret bryllupsdag i Bergen og fikk hotellovernatting i gave av våre døtre. Ved innsjekking ble rommet oppgradert til et rom med utsikt og balkong mot Lille Lundegårdsvann. Synd det var feil årstid å sitte ute! Frokosten var helt unik! Alt du kan ønske deg og mer til, samt svært hyggelig betjening, gjorde dette til en flott start på dagen. Rommet var stort og helt stille, vi hørte ingen trafikk eller annen lyd.
Dette blir vårt favoritt hotell i Bergen med utrolig sentral beliggenhet i tillegg.

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, MeretheLervag
HotelNorgeByScandic, Front Office Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Kjære Merethe,

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding! Det gleder oss å høre at vi kunne være med å bidra til en fantastisk feiring! Vi ser frem mot å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Beste hilsener,
Mia og resten av Hotel Norge teamet