Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Destinia.com
USD 165
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 169
travelup.comUSD 199
Hotels.comUSD 169
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (408)
Filtrer anmeldelser
408 resultater
Vurdering fra reisende
209
87
53
33
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
209
87
53
33
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
96101 av 408 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Jeg elsket dette hotellet! Sentral beliggenhet i nærheten av det meste Bergen har å by på. Rent og fine rom med flere morsomme løsninger. Hyggelig betjening og fantastisk frokost. Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, sojosss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss, og at du synes hotellet er fint, beliggenheten bra og servicen likeså.

Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen shaima og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Helt fantastisk hotell med trivelige ansatte, god mat i restauranten og alt til en grei pris. Helt nydelige senger, stort og kjempe fint rom selvom vi bestilte rom som var rullestolvennlig og tillatt for kjæledyr, da vi hadde med hund. Vi skal definitivt tilbake til Bergen og kommer da til å sjekke tilgjengeligheten til dette hotellet først! Eneste minus vi kommer på var parkeringshuset tilhørende hotellet som var trangt og desverre med for få plasser, men dette vet vi nå og blir ingen brems for vår planlegging av neste besøk på dette hotellet. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Linngrudge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Linn,

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss, og at du synes hotellet er fint, beliggenheten bra og servicen likeså.

parkering i Hotel Norge kjelleren er ikke eid av oss. Det er en offentelig parking, One park som driver Parkeringen.

Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen shaima og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Vi hadde booket 2 stk. Grande King Balcony rom. Begge rommene var i 9. etasje med utsikt over Lille Lundegårdsvann. Rommene var ikke klare til innsjekk kl. 15:00 men dette ble løst med at vi fikk slå oss ned med kaffe og en sen lunsj i Cafe Norge i 1. etg. Ble mottatt av en hyggelig resepsjonist som gjorde et svært godt førsteinntrykk!

Garasjen i kjelleren har begrenset med plasser men vi fikk plass til bilen. Noe trangt hvis man har en større bil, men helt OK. Heis rett opp til hotellet. Ikke alle automatiske døråpnere som fungerte, så fint hvis dette sjekkes. Ladeplasser til Tesla finnes. Skulle gjerne ha sett at garasjen var reservert hotellets gjester da nærmeste garasje er Klostergarasjen som er et stykke unna. Alternativt ved bussterminalen/Bergen Storsenter.

Rommene var flotte og store. Ikke all design og løsninger som falt i smak, men alt i alt en bra opplevelse. Minimalt med støy og fin mulighet til å kunne sitte utendørs da rommet hadde en flott balkong med sittegruppe. Ellers supert renhold!

Frokostområdet holdt en bra standard i Coronatider. God informasjon fra hovmester! Veldig mye mennesker men personalet ryddet kontinuelig, og det var alltid ledige bord å oppdrive. Tilsvarende for Cafe Norge i 1. etg. Spiste både lunsj og middag her. Kan absolutt anbefales!

Hotel Norge leverte et super opplevelse for tre dager i Bergen. Vil man bo sentralt men alle fasiliteter rundt seg kan Hotel Norge anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, jonasveiberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei Jonas,

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss, og at du synes hotellet er fint, beliggenheten bra og servicen likeså.

Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen shaima og resten av Hotel Norge-teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser