Traveler105373
Hotel Norge, General ManagerHotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. sep. 2020
Hei ,

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss. Vår fremste prioritet er at alle gjester nyter sitt opphold hos oss, derfor tar vi all tilbakemelding til etteretning. Jeg vil ta dette videre til teamet vårt og ta opp Din tilbakemelding

Takk for at du gir beskjed og gir oss muligheten til å forbedre dette i fremtiden.

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen Shaima og resten av Hotel Norge-teamet.
0.1 km fra Hotel Norge by Scandic
  • Radissonhotels.com
0.3 km fra Hotel Norge by Scandic
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Stort minus for elendig logistikk på innsjekking. Stod i over 1 time i kø, kun en person som skulle håndtere dette. Helt uforståelig dårlig av et hotell der de har brukt mange millioner på oppussing etc...

Ellers fine rom, bra frokost og perfekt beliggenhet. Noe dårlig varm luft på rommene.

1  Takk, 360b_rger
Hotel Norge, General Manager på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss.

Jeg vil ta dette videre til teamet vårt og ta opp din tilbakmelding.

Med vennlig hilsen shaima og resten av Hotel Norge-teamet.

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Jeg elsket dette hotellet! Sentral beliggenhet i nærheten av det meste Bergen har å by på. Rent og fine rom med flere morsomme løsninger. Hyggelig betjening og fantastisk frokost. Kommer gjerne tilbake hit!

1  Takk, sojosss

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss, og at du synes hotellet er fint, beliggenheten bra og servicen likeså.

Anmeldt 23. juli 2020

Helt fantastisk hotell med trivelige ansatte, god mat i restauranten og alt til en grei pris. Helt nydelige senger, stort og kjempe fint rom selvom vi bestilte rom som var rullestolvennlig og tillatt for kjæledyr, da vi hadde med hund. Vi skal definitivt tilbake til Bergen og kommer da til å sjekke tilgjengeligheten til dette hotellet først! Eneste minus vi kommer på var parkeringshuset tilhørende hotellet som var trangt og desverre med for få plasser, men dette vet vi nå og blir ingen brems for vår planlegging av neste besøk på dette hotellet. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Linngrudge

Hei Linn,

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

parkering i Hotel Norge kjelleren er ikke eid av oss. Det er en offentelig parking, One park som driver Parkeringen.

Anmeldt 22. juli 2020

Vi hadde booket 2 stk. Grande King Balcony rom. Begge rommene var i 9. etasje med utsikt over Lille Lundegårdsvann. Rommene var ikke klare til innsjekk kl. 15:00 men dette ble løst med at vi fikk slå oss ned med kaffe og en sen lunsj i Cafe Norge i 1. etg. Ble mottatt av en hyggelig resepsjonist som gjorde et svært godt førsteinntrykk!

Garasjen i kjelleren har begrenset med plasser men vi fikk plass til bilen. Noe trangt hvis man har en større bil, men helt OK. Heis rett opp til hotellet. Ikke alle automatiske døråpnere som fungerte, så fint hvis dette sjekkes. Ladeplasser til Tesla finnes. Skulle gjerne ha sett at garasjen var reservert hotellets gjester da nærmeste garasje er Klostergarasjen som er et stykke unna. Alternativt ved bussterminalen/Bergen Storsenter.

Rommene var flotte og store. Ikke all design og løsninger som falt i smak, men alt i alt en bra opplevelse. Minimalt med støy og fin mulighet til å kunne sitte utendørs da rommet hadde en flott balkong med sittegruppe. Ellers supert renhold!

Frokostområdet holdt en bra standard i Coronatider. God informasjon fra hovmester! Veldig mye mennesker men personalet ryddet kontinuelig, og det var alltid ledige bord å oppdrive. Tilsvarende for Cafe Norge i 1. etg. Spiste både lunsj og middag her. Kan absolutt anbefales!

Hotel Norge leverte et super opplevelse for tre dager i Bergen. Vil man bo sentralt men alle fasiliteter rundt seg kan Hotel Norge anbefales!

2  Takk, jonasveiberg

Hei Jonas,