Elendig service av de som jobbet i resepsjonen hele veien. Det ble også forlangt 2!!! kreditkort ved innsjekk,som hun sa frøkna i respsjonen, som garanti. Er det alle som har 2 kreditkort? Jeg ga uttrykkelig beskjed om at vi mest sannsynlig skulle betale med et annet kort som min mann hadde(han var...Det ble en total skuffelse å komme til og bo på Hotel Norge. Vi har bodd der før det ble "omgjort", og det var veldig bra.For det første hadde vi problemer med å kjøre inn til hotellet pga.avsperringer.jeg satt 20 min!! i mob.tlf. fra bilen for å ringe hotellet og få litt rettledning. Men nei, der var det ingen som svarte .For å gjøre historien litt kortere, jeg sprang opp i resepsjonen mens min mann kjørrte rundt for å finne parkering. Der oppe ble jeg møtt av sur og lite serviceminded personale, de såg helt motoriserte ut og lirte av deg tull og vas. Fikk oppgitt et park.hus, men de kunne ikke gi oss adressen. Hva er det for slags service? Endelig fikk vi hjelp av en vettug respsjonist, og vi kunne etter 1,5 times rot, sjekke inn. Vi hadde bestilt et romslig rom med stor balkong og ble tildelt et nærmest bøttekott med en ynkelig liten balkong. Kjøleskapet var som et svale/varmeskap, ingenting kunne kjøles ned der. jeg ba om å få et nytt rom, men da skulle du ha hørt. Nei, det var ikke mulig osv..
Elendig service av de som jobbet i resepsjonen hele veien. Det ble også forlangt 2!!! kreditkort ved innsjekk,som hun sa frøkna i respsjonen, som garanti. Er det alle som har 2 kreditkort? Jeg ga uttrykkelig beskjed om at vi mest sannsynlig skulle betale med et annet kort som min mann hadde(han var da ute for å parkere), og joda, det var helt ok. Men da vi kom og skulle sjekke ut, hadde de trukket hele beløpet på et av kortene, og det var ikke mulig å få det refundert og så betale med et annet kort. Dette gjorde oss rasende, nå fløt det virkelig over her. Jeg nevnte også at den behjelpelige resepsjonisten hadde spurt hva de kunne gjøre for oss som en liten godtgjørelse for alt tullet vi opplevde hvorpå jeg svarte at de kunne slå litt av på prisen for bøttekottet. MEN da kom det som nesten var det verste: de løy oss rett opp i ansiktet og sa at de hadde oppgradert rommet vårt!! Oppgradert? Det var nå vi selv som hadde bestilt denne type rom på deres nettsider, slettes ikke noe oppgradering fra Hotel Norge`*s side. Makan til frekke folk! Vi var sjeleglade da vi endelig kunne dra der i fra og aldri skal vi sette våre bein der igjen. Vi går tilbake til de andre hotellene vi bruker i Bergen. Og til sist: frokostsalen var en katastrofe så trangt som der var; vi stod tett i tett i kø i desse koronatider. Grei frokost, men elendig brødmat. Velg et annet hotel, folkens!Mer
Vis mindre