Johann
Kopervik, Norge
1,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Shaima Seiam, Guest Services / Front OfficeHotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. juli 2023
Kjære gjest ,

Takk for at du tok deg tid til å vurdere oss. Bare slik kan vi bli bedre. Å sørge for at våre gjester får en fin opplevelse er vår førsteprioritet, så vi tar tilbakemeldingen din svært seriøst.

Vi håper at vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning, og at vi klarer å rette opp ditt inntrykk.

Dersom det er noe vi kan hjelpe med vennligst ta kontakt. Vi vil gjerne sikre at du får et hyggelig og minneverdig opphold ved en annen anledning.

Shaima og resten av teamet
1.8 km fra Hotel Norge by Scandic
11.1 km fra Hotel Norge by Scandic
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 24. juni 2023

Bestilte ett flott rom på 34 kvm i to døgn, veldig flott på alle måter.. Noe vi IKKE er fornøyd med er at rommet til den nette pris på kr 8900 , ikke ble rengjort på dagen, enda vi satte ut beskjed om at vi var ute, noe vi var i flere timer.. Når vi kom tilbake var rommet IKKE rengjort, ikke fjernet skitne glass, håndduker og ikke påfyll av nye artikler.. IKKE godt nok Hotell Norge!! Til den prisen SKAL rommet rengjøres på dagen!! Vær OBS nye gjester, rengjøringspersonalet slurver med å rengjøre rommene på dagen, de banker gjerne på døren din og spør om du vil ha nye håndklær, sier du Ja, bryr de seg IKKE om rengjøring av rommet!! VIL ha svar tilbake fra ledelsen av hotellet!!

Romtips: Sjekk rengjøringen!! Den er for det meste elendig, noe resepsjonen, om du klager, ikke bryr seg noe om!! Velg ett annet hotell!!
Takk, malis740
Shaima Seiam, Guest Services / Front Office på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2023

Kjære gjest,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi stor pris på.

Først og fremst, vi beklager sterkt din opplevelse med romrengjøring.

Vår første prioritet er at alle gjester føler seg komfortable hos oss, derfor tar vi all kritikk til etterretning.

Jeg har videresendt tilbakemeldingen din til Housekeeping Manager for å diskutere det internt og forbedre rutinen i sin avdeling. Det er veldig viktig for oss at et slikt nivå av regngjøring ikke gjentar seg.

Takk for at du ga oss beskjed og gir oss muligheten til å forbedre oss i fremtiden.

Shaima og resten av Hotel Norge teamet

Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

En perfekt kveld for hele selskapet som besto fra de yngste til de elste. Vi hadde et eget lokale tilpasset oss. Med topp service av en profesjonell kelner og et kjøkken som ga smaksopplevelser til både store og små.
Vi kan trygt anbefale Scandic Norge og vi ser fram til neste besøk

Takk, Dag T

Kjære Dag,

Takk for hyggelig tilbakemelding på Hotel Norge by Scandic!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Shaima og resten av Hotel Norge-teamet

Anmeldt 19. mars 2023

Vi leide fire suiter for en helg. Alle rommene var fine. De store selvsagt mer enn de små. Inspirerende interiør, spesielt i fellesareal. Majestetisk resepsjon, hyggelig frokost men trangt og begrenset. Pluss for müsli-vegg med egne produkt. Smoothie-veggen var også bra. Spa var lite, hyggelig og stille. Kun silikonen på gulvet i dusjen trakk ned opplevelsen. I tillegg til sen høye regningen selvsagt!

Romtips: Bestill utsikt over vannet, slik vi gjorde!
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Culture18330081198
Shaima Seiam, Guest Services / Front Office på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2023

Kjære gjest,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi stor pris på.

Det var hyggelig å høre at du var fornøyd med rom, interiør og spa. Vår fremste prioritet er at alle gjester nyter sitt opphold hos oss, derfor tar vi all kritikk til etteretning.

Jeg har videresendt tilbakemeldingen din til hotellets team for å undersøke det internt.

Vennlig hilsen,

Shaima og resten av teamet

Anmeldt 5. mars 2023 via mobile enheter

Fantastisk opphold! Beste lokalisasjon i Bergen, midt i smørøyet av der ting skjer. God service, fine rene og moderne rom. Utrolig fin og eksklusiv feel på hele hotellet. Frokostbuffeen var utrolig god, inklusiv maskinkaffen som var på lik linje som en cappuchino kjøpt på cafe, noe man svært skjeldent ser på hotell. Fikk også prøvd treningsrommet som var fint og rent og hadde bra kvalitetsutstyr som burde tilfredsstille de fleste ute på reise. Parkering i underetasjon som gjør at man slipper å dra bagasje rundtom i sentrum i surt vær, man kan bare parkere og ta heisen rett opp til rommet. Kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, livkarinkw
Shaima Seiam, Guest Services / Front Office på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2023

Kjære liv,

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere Hotel Norge by Scandic!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et fint opphold hos oss, og at du synes hotellet er fint, beliggenheten bra og servicen likeså.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!

Beste ønsker,

Shaima og resten av Hotel Norge-teamet.

Anmeldt 20. februar 2023

Vakkert og rent hotell
service på høyt nivå.
God mat og drinks
Til tross for sin sentrale beliggenhet, var rommet veldig stille. Vakkert interiør
sikkerhet foran hotellet garanterer sikkerhet i helgen. Det var veldig hyggelig. vi vil definitivt komme tilbake

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, HildeSolh65
Shaima Seiam, Guest Services / Front Office på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2023

Kjære Hilde,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi setter pris på å høre at dere hadde et hyggelig og trygg opphold hos.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til Hotel Norge by Scandic.

Beste hilsener,

Shaima & resten av Hotel Norge teamet