NorthStar14435448428
1,0 av 5 boblerAnmeldt 6. apr. 2024
Dato for oppholdet: april 2024
Shaima Seiam, Guest Services / Front OfficeHotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. apr. 2024
Kjære NorthStar14435448428,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at bankett middagen hos oss ikke stod til forventningene.
Vår fremste prioritet er at alle gjester er fornøyde hos oss, derfor tar vi alle tilbakemeldinger på alvor.

Jeg vil ta din tilbakemelding om maten videre til leder teamet slik at vi forhindrer at dette gjentar seg.

Vi håper du velger å komme tilbake ved en senere anledning, slik at vi får mulighet til å rette opp igjen inntrykket av hotellet vårt.

Victoria & rest of the Hotel Norge by Scandic team
  • Moxy Hotels
1.5 km fra Hotel Norge by Scandic
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 25. mars 2024

Restauranten, som det stod mye skryt om på nettsidene, var ikke åpne for oss som var tre betalende hotellgjester. Her måtte man være grupper på over 8! Baren i lobbyen var ikke bemannet verken fredag eller lørdag. Vi måtte gå ned en etasje og selv stable med oss fra baren i første etasje på brett og servere oss selv. Vi følte oss ikke velkomne som gjester og vil anbefale andre å velge annet hotell enn dette i Bergen sentrum.

Romtips: Velg et annet hotell som vet hva service er!
Dato for oppholdet: mars 2024
1  Takk, Sigrid Elin U
Anmeldt 19. mars 2024

Etter å ha bestilt rom på dette hotellet ved en tilfeldighet for noen år siden, har dette blitt mitt foretrukne hotell når jeg besøker en av Norges flotteste byer. Servicen er upåklagelig og beliggenheten meget sentral i sentrum. Hele opplevelsen av Hotel Norge by Scandic er verdt terningkast seks. Takk for hyggelige opphold. Jeg kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: mars 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, petterj1976
Shaima Seiam, Gästservice/reception på Hotel Norge by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2024

Kjære Petter,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde et fint opphold og at vår plassering i hjertet av Bergen falt i smak.

Anmeldt 24. februar 2024

Resepsjonisten var veldig skeptisk da jeg skulle sjekke inn før venninne min. Kommenterte at hun helst ville ringe selv, fordi jeg kunne ringe feil nummer og svindle hotelle, hun sa at det var vanskelig å la meg få rommet uten et bankkort siden jeg kunne sette ting på rommet (jeg ventet på nytt bankkort i posten). Jeg forsøkte å finne andre løsninger, men hun sa bare at det ikke var mulig og at egentlig burde venninne min vært der og sjekket oss inn. Jeg ble tydelig brydd og følte meg uvelkommen Og prøvde å si det var bursdagen min og at jeg begynte å bli litt stressa, at jeg ikke løy, og at jeg ikke skulle stjele. Rett og slett en skikkelig kjip start på bursdagshelgen.

Dato for oppholdet: februar 2024
1  Takk, synnove s
Anmeldt 13. februar 2024

Og alle folka va hyggelig og gode frokost og Eg elske hotell Norge og maten var kjempe bra og Eg savne dåke er snart tilbake til dåke og håper dette hjelpe helsen katrine og Claudia vi savne dåke veldig mye

Dato for oppholdet: februar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Claudia_ovstebo

Kjære Claudia,

Anmeldt 12. februar 2024

Fantastisk hotell! Reinslig, veldig fine og reine rom men det aller beste er den gode frukosten med mykje variert og god mat, samt godt og stort utvalg for glutenfri og laktosefri mat. Hotellet er sentralt og ligger i nærheten av det meste av butikker og restauranter.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Lene A