“Spennende pizza”

Vurdert som nr. 171 av 594 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 20. mai 2019 via mobile enheter

Var her på 17.mai. Det var ikkje så mykje folk. Pizza menyen var utenom det vanlege. Smakte sopp & sesamfrø, denne anbefale eg veldig. Bacon og ananas var god. Kan få den uten ananas for dei som ikkje liker det. Prøvde og ein som var sterk. Den var god dei første bitene, men vart for sterk for min del. Kommer gjerne igjen.

Takk, Shohugh

Anmeldt 16. mai 2019 via mobile enheter

Besøkte dette stedet pga anmeldelse i Bergens Tidende. Anmeldelsen ga pizzaene gode karakterer. Den pizzaen jeg prøvde, pizza med asparges og blåmuggost, var meget god og frister til flere besøk, selv on prisen kanskje var noe høy. Jeg prøver gjerne andre pizzaer ved neste besøk. Hyggelig sted med god atmosfære og trivelige ansatte. Kanskje noe lang ventetid på pizza, men det var fullt av gjester hele tiden så kokkene hadde nok å gjøre.

Takk, niljost
Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære. Greit lokale. God pizza. Ogå alakarte. Greie priser. Kanskje skjerpe litt på service og imøtekommenhet ?

Takk, Aake B
Anmeldt 7. mai 2019

Lunsj med min datter🥰 pizzaen var kjempegod og service veldig bra, spennende konsept som vi garantert vil besøke igjen

Dato for besøk: januar 2019
Takk, liv1965
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Helt klart en av de beste pizza jeg har spist. Menyen er veldig spennende og har ikke «typiske» pizza. Dessverre måtte jeg vente utrolig lenge på maten, og service var ikke første prioritet for de som jobbet der. Fikk knapt et smil av betjeningen. Det er også veldig dumt at de oppbevarer rødvin i kjøleskap! Ellers har lokalet en urban, avslappet og veldig intim atmosfære som jeg likte veldig godt.

Takk, K5502CKthomass

Reisende som så på Hoggorm, så også på

Har du vært i Hoggorm? Del dine erfaringer!