Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjipt”
Anmeldelse av Hoggorm

Hoggorm
Vurdert som nr. 163 av 512 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 44 - kr 230
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Særdeles ubehagelig å føle seg uønsket fra en trør inn døra på denne plassen. Føltes som en virkelig hadde havnet i et (hogg)ormbol.For en kundebehandling. Skjerp dere. Stilig konsept men,opplevelsen ble totalt ødelagt av mangel på litt vennlighet.Da kan pizzaen være så god den bare vil.trist.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Kristin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (153)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 153 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2023

Kult lokale med en avslappet stemning. Vi var heldige å få et bord innendørs på en travel søndag. Det tok litt tid før servitøren ankom bordet vårt, og før vi fikk bestille. Menyen er svært begrenset (det er omtrent seks pizza å velge mellom, halvparten med rød bunn og halvparten med hvit), men det er spenstige kombinasjoner. Jeg valgte "pico de gallo" og ble positivt overrasket, både over mengde fyll og smakskombinasjoner (rødløk, tortillachips, cherrytomater og grønnkål)! Jeg smakte også på den hvite pizzaen med sopp og tunfisk, som også var velsmakende, dog ganske salt. Pizzabunnen er perfekt stekt og super tynn, og jeg kan påstå dette er en av de bedre pizzaene i Bergen. Eneste å utsette var service, spesielt ettersom vi ventet 45 minutter før vi fikk servert maten.

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2023

Vi fikk raskt bord og bestilling. Videre tok det lang tid før pizza kom på bordet (40 minutt), og vi fikk feil pizza og ene pizza var kald. Skuffende etter all hype.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Erik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Fikk anbefalt stedet av en bekjent. Hadde egentlig dårlig tid og vurderte å ta noe nærmere, men bestemte oss for å prøve lilevel. Angrer ikke i det hele tatt! Fantastisk god pizza med spennende smaker. Kult sted og hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, EdwardBi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2023

Kom inn uekspidert kl 17.05. Klokken 18.00 kom endelig maten.Om to rimelig enkle pizza skal ta så lang tid, er det noe fundamentalt galt. Om jeg skulle gitt pizza'n terningkast hadde det blitt en 4'er

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Nikolai G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hoggorm, så også på

 

Har du vært i Hoggorm? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.