“Uhyggelig betjening, meget liten pizza”
Anmeldelse av Hoggorm

Hoggorm
Vurdert som nr. 170 av 593 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 2. februar 2025 via mobile enheter

Uhyggelig betjening og meget liten pizza. Var kampanje pizza for 150kr - mindre enn en barnepizza. Kommer ikke tilbake

Dato for besøk: februar 2025
Takk, Markus Elleri H

Anmeldt 6. august 2024 via mobile enheter

Stilig lokale! Men møblementet kan godt byttes ut, harde benker og liten plass.

I utgangspunktet er denne plassen kjent for pizza. Jeg håper de likevel vil ta tilbake tortilla på menyen, de var veldig gode! Ved mitt siste besøk valgte jeg derfor hvit pizza med 3 oster fra Lise. Denne går jeg gjerne for igjen ved neste besøk, selv om de har mye annet som virker godt. Jeg synes også det var artig å få teste ut østers her, og har funnet ut at jeg foretrekker å spise dette marinert fremfor rått.

Prismessig er dette litt for dyrt. Pga. dette har jeg kun spist dessert der en gang, i forbindelse med min bursdag. Jeg bor i Oslo, men tar gjerne turen her ved mitt neste besøk i regnbyen. Maten har alltid vært god, og betjeningen har alltid vært trivelig.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Nordjente
Anmeldt 4. august 2024 via mobile enheter

Hyggelig uteservering. Var der 5 min før åpning. Fikk beskjed om st de kom og tok ordre ved bordene. Folk kom til baren og bestilte, da vi gjorde det samme fikk vi beskjed om å sette oss igjen. Dette gjentok seg. Endte med at vi folk bestilt sist av alle som var der og måtte vente totalt 1,5 time før vi fikk mat. Lite utvalg av pizza. Tynn, sprø bunn, helt ordinær. Alt for dyrt.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Rolf Anders M
Anmeldt 30. juli 2024

Vi valgte Huggorm etter anbefaling fra BT. Vi ble veldig skuffet. Pizzaene var supertynn, som flatbrød, og det var lite mat i de, og det som var der var så godt stekt at det var lite smak. En av guttene mine kunne sikkert ha spist to "store" pizzaer alene. Store pizzaer fra andre pizzarestauranter er sikkert 4 ganger så store. Vi hadde store forventninger. Alt i alt en stor skuffelse.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Culture33923103852
Anmeldt 27. juli 2024 via mobile enheter

Hvis man skal ha Bergens beste pizza må man nok gå ett annet sted. Dyrt, ansatte er lite observante, møkkete bord og maten var dessverre ikke noen opplevelse.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, lillet2014

Reisende som så på Hoggorm, så også på

Har du vært i Hoggorm? Del dine erfaringer!