Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men dårlig service ”
Anmeldelse av Røyk BBQ

Røyk BBQ
Vurdert som nr. 58 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 149 - USD 399
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Maten var god, men vi ble mildt sagt overrasket over prisen på øl (spesial). Den er priset per dl, og endte opp med å betale kr 300,- for 0,5 liter. Dette står riktignok i menyen, men dette er såpass spesielt at kelnerne bør gjøre gjestene oppmerksom på dette. Vi reagerte på at når man bestiller et spesielt og dyrt øl, får dette servert i vanlige Hansa halvliter glass. Dette forringer opplevelsen og gir deg følelsen av at ølen du har kjøpt er helt ordinær. Vi ga tilbakemelding på dette ved oppgjør, og vi ble sjokkert over tilbakemeldingen. Svaret til hvorfor de ikke hadde spesielle ølglass, var fordi de ikke hadde plass. Og at vi var de første siden åpningen som hadde gitt denne tilbakemeldingen! Servitøren taklet kritikk meget dårlig og gikk fra bordet mens vi ga tilbakemeldingen. Utrolig dårlig kundebehandling! Tror neppe vi kommer hit igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, sigridgjeitnesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (133)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 133 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Vi startet besøket i baren. Bestilte Gin drink. På barmenyen står det en pris, når du blir servert drinken «får» du en flaske tonic vann og plutselig er drinken 40 kr dyrere. Drinken min kom opp i 160 kroner +
Vi ble satt ved bordet. Det manglet bestikk til en av oss, spurte servitøren pent om han kunne finne kniv og gaffel, fikk bjeffet et svar tilbake om «at han hadde bare to hender» jeg som trodde at servitører er i servicebransjen?
Servitøren kom med en burger meny for mye til bordet. Når vi skulle gjøre opp, var denne fortsatt på regningen. Vi la merke til dette tilfeldigvis. Feilen ble rettet når servitøren ble gjort oppmerksom på det.
Maten var helt ok. Opplevelsen var grei nok. Finnes bedre burgere i Bergen enn her.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, annemaries725
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Helt vanvittig gode burgere og tilbehør. Utrolig utvalg av gin. Elsker dette stedet. Service og stemning er helt upåklagelig. Kommet gjerne igjen og igjen og igjen......

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Linda545
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Mye mat, en solid porsjon ble servert av daglig leder. Pork neck, så mørt kjøtt at det smeltet på tungen. Dekket av smaksrik salat og en grei porsjon fries. Hele tiden hadde leder og servitører et våknet øye til alle gjester, og små humørfylte kommentarer og god drikke skapte en fin stemning. Takk for maten.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Jan Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

Veldig flott og stemningsfullt lokale med hyggelig betjening med gode anbefaling. Vi var 8 stk som fikk anbefalt å dele 6 porsjoner med grillmat. De som var skeptisk ble positivt overasket over god smak og mørt kjøtt. Med godt tilbehør og god drikke ble dette meget bra. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gjerdevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Røyk BBQ, så også på

 

Har du vært i Røyk BBQ? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din