Dro innom for en lunsj og ble svært fornøyd med den klassiske burgeren de har. Fornøyd med alt sammen.
Min mann har spist mye spareribs, og prøvde selvsagt Texas ribs hos Røyk, han var henført, og garanterer at dette er Norges beste. Anbefales altså på det varmeste!
Min pullled pork-burger var også knallgod! Vi hadde selvsagt øl til, 7 Fjell var en ny opplevelse, anbefales!
Besøkte Røyk bbq med et vennepar. Det første vi møtte var helt sinnsyke alkoholpriser, noe som trekker endel ned på førsteinntrykket.
Men upåklagelig service og fantstisk god mat trekker opp hele opplevelsen. Bestill kyllingvinger «insane» hvis du ønsker en het aften ;-)
Anbefales!
Fantastiske smaker. Kom litt sent, men de ordnet bord. Barbecue på sitt beste!!
Anbefaler oksekjake!
Meget hyggelig betjening.
Maten var god. Men unormalt høye priser på alkohol er med på å dempe stemningen. Hjelper heller ikke at belysningen i lokalet er så lav at man knapt ser maten man spiser.