“Dårlig opplevelse ”

Prisklasse: kr 1 591 - kr 4 260
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. november 2023

Verste maten jeg har spist ute i Bergen. Alt smakte surt! Fikk itillegg ikke det jeg ba om selvom betjeningen sa de hadde og skulle komme med.

Takk, Ingvild L

Anmeldt 19. oktober 2023 via mobile enheter

Helt, helt fantastisk mat. Vi bestilte planke for 2 og ble stup mett. Beste jeg har smakt. Anbefales på det varmeste. Service og atmosfæren var ypperlig og vår servitør Martine var en drøm. Gleder oss virkelig til neste besøk om kun kort tid. Terningkast 6. Dersom du ikke besøker denne restaurant så går du virkelig glipp av noe om du liker kjøtt og gode smaker.

Takk, StuartQ_12
Anmeldt 12. oktober 2023 via mobile enheter

Nydelig god mat med gode store porsjoner. Hadde barbeque spareribs men ønsket bakt potet i stedet for pommes frites som ikke var noe problem å få! Herlig service! Et besøk som absolutt gjorde at vi gjerne kommer tilbake!

Takk, Csanden1
Anmeldt 5. juli 2023

Dette er stedet å dra hvis du ønsker skikkelig godt kjøtt tilberedt på amerikansk vis i smoker. Vi var en stor gruppe og alle var godt fornøyd med kjøttet. Kjøttet ble servert på store planker hvor alle selv forsynte seg fra, og det i riklige mengder. Anbefales for en skikkelig smoker opplevelse.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, torbj_rnl845
Anmeldt 19. juni 2023

Jeg og mine har vært fast kunde her i flere år, og har vært så fornøyd med maten at jeg har oversett laber kundeservice, som ikke passer for dem som liker å stille spørsmål. Flere har opplevd å bli unormalt stresset etter å ha bestilt mat på Røyk bbq. Dette er litt morsomt siden Røyk bbq ikke har vanlig meny i papirform, som de fleste andre restauranter, og legger opp til at kunder kommer til å stille mer spørsmål enn vanlig.
Anyway; den 17. juni 2023 bestilte jeg og fire andre brisket til 439 kr. Det ble servert to tynne, svidde skiver kjøtt, med masse fett, uten den gode røkte smaken. En stor del av tallerken inneholdt pose salat og tre-fem tørre maiskolber, som må ha vært på grillen dagen før. Den ene gjesten bestilte baby back ribs og fortalte at de var knusk tørr. To voksne personer forsøkte å spise dem, men Ribsene ble allikevel ikke spist opp.

Fries er alltid en høydare hos Røyk bbq, men når det er en stor bolle med fries og to små skiver kjøtt, i tillegg til pose salat og tør gammel mais, da lukter det innsparing. Sånt blir man lei seg av! Vi klaget, og jeg slapp å betale for min mat siden jeg hadde spist lite. Servitøren tok klagen på en utrolig fin måte, og var svært profesjonell.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 727ainaf

Reisende som så på Røyk BBQ, så også på

Har du vært i Røyk BBQ? Del dine erfaringer!