Jeg og mine har vært fast kunde her i flere år, og har vært så fornøyd med maten at jeg har oversett laber kundeservice, som ikke passer for dem som liker å stille spørsmål. Flere har opplevd å bli unormalt stresset etter å ha bestilt mat på Røyk bbq. Dette er litt morsomt siden Røyk bbq ikke har vanlig meny i papirform, som de fleste andre restauranter, og legger opp til at kunder kommer til å stille mer spørsmål enn vanlig.
Anyway; den 17. juni 2023 bestilte jeg og fire andre brisket til 439 kr. Det ble servert to tynne, svidde skiver kjøtt, med masse fett, uten den gode røkte smaken. En stor del av tallerken inneholdt pose salat og tre-fem tørre maiskolber, som må ha vært på grillen dagen før. Den ene gjesten bestilte baby back ribs og fortalte at de var knusk tørr. To voksne personer forsøkte å spise dem, men Ribsene ble allikevel ikke spist opp.
Fries er alltid en høydare hos Røyk bbq, men når det er en stor bolle med fries og to små skiver kjøtt, i tillegg til pose salat og tør gammel mais, da lukter det innsparing. Sånt blir man lei seg av! Vi klaget, og jeg slapp å betale for min mat siden jeg hadde spist lite. Servitøren tok klagen på en utrolig fin måte, og var svært profesjonell.