Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott bygg, dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Fløien Folkerestaurant

Fløien Folkerestaurant
Vurdert som nr. 172 av 435 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Bygget ser flott ut på yttersiden, men minnet mest om et gammelt samfunnshus innvendig. Den kvinnelige servitøren serverte et privat selskap på 20stk og klarte ikke å rydde av de øvrige bordene i restauranten. Mye tomme glass og matrester på alle bord. Udelikat. En svært ung og usikker gutt i den kantinepregede kassa/disken. Han jobbet tregt og var årsaken til at det dannet seg lange køer. Utrolig irriterende. Bygget har potensiale og kan bli skikkelig fint, men de trenger både flere ansatte og/eller erfarne serviceinnstilte ansatte. Frister foreløpig ikke til nytt besøk.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Johanne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (225)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 225 anmeldelser

Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Flott sted, god utsikt. Bra øl.
- øl på toppen etter fløibanen. Anbefales på det sterkeste. Flott utsikt og gode fasiliteter.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Per-Erik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Patrick M, Kundeansvarlig på Fløien Folkerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Fløien Folkerestaurant MÅ besøkes i Bergen. Fantastisk utsikt, men på godværsdager for lang kø med bare en kasse. Byens beste stez i solveggen. Og ja, det er ikke billig, men det er hyggelig betjening 320 m.o.h.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, ivar62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Patrick M, Kundeansvarlig på Fløien Folkerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2017

Vi var og spiste familiejulebord på Fløyen Folkerestaurant i går og det var en fantastisk opplevelse. Både omgivelsene, tenning av det andre adventslyset, snøstorm og fantastisk oppdekking og mat. Virkelig bra.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Synnøve Sagatun P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Patrick M, Guest Relations Manager på Fløien Folkerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2017

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Fløien Folkerestaurant har en fantastisk beliggenhet med utsikt over hele Bergen sentrum. Maten er helt ok, men prisene er svært stive. 145,- NOK for et rekesmørbrød eller skive med laks og eggerøre er priser man bare forventer å finne på flyplasser i Norge. Dette er en typisk turistfelle. Nyt utsikten og bruk heller pengene på et bedre måltid på en av restaurantene i sentrum.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, Krameon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Fløien Folkerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din