Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende lunsjbesøk på Fløien”
Anmeldelse av Fløien Folkerestaurant

Fløien Folkerestaurant
Vurdert som nr. 366 av 468 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 6 personer som besøkte Fløirestauranten 3. september for lunsj. Jeg valgte en smårett kalt Skagen Fløyen - det ble en dyr og skuffende opplevelse. De to poengene gir jeg for det hyggelige selskapet og restaurantens beliggenhet. Neste gang håper jeg på en bedre matopplevelse - Fløirestauranten har et stort forbedringspotensiale.

Dato for besøk: september 2021
Takk, AgneteS28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (297)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 297 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2021

Feil levering av drikke. Maten kommer ikke. Personalet borte. Totalt uorganisert. Personalet ikke interessert i hva vi hadde å si.

Dato for besøk: august 2021
Takk, torl655
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Vårt følge bestilte hhv. lammecarré, fjellørret og kveite. Maten sto absolutt ikke til forventningene. Svært skuffende matopplevelse. Jeg har aldri spist mer smakløs, kjedelig kveite.

Grønnsakene på bildet er forresten ment på deling på 3 personer. Når vi spurte om det ikke var litt lite tok servitrisen den ut på kjøkkenet og kom tilbake med en ekstra sopp..

Dato for besøk: august 2021
Takk, Karina F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
410berben410, Annet på Fløien Folkerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Det var trist å høre at dere hadde en negativ opplevelse. Takk for tilbakemelding, vi tar det til oss og gjør vårt beste for å forbedre produktet vårt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Elendig. Biffen var tørrstekt (ingen spurte heller hvordan vi ville ha den), fisken likedan. Sausene som ble servert blir jeg overrasket om er hjemmelaget. Porsjonene var små, ingen ble mett av en middag. Virker som at de regner med at folk bestiller forrett, hovedrett og dessert. Da er man oppe i en prisklasse der man likegjerne kan ta turen på en mye bedre restaurant. Styr unna

Dato for besøk: august 2021
Takk, KineK79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
410berben410, Annet på Fløien Folkerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Det var trist at du oppleve besøket ditt slik, det kan vi bare beklage. Vi skal gi kjøkkenet beskjed om at de er nennsomme med stekingen. Velkommen tilbake en annen gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Denne store restauranten på toppen av Fløibanen begynner å gå ut på dato. Køen for å bestille var latterlig lang og treg. Inneklimaet var av typen "klissete"

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
410berben410, Annet på Fløien Folkerestaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Denne restauranten er fra 1925 og vi har lagt oss i selen for å føre bygget tilbake til sin opprinnelige stil, så du kan godt si at den er gått ut på dato. Vi kan bare beklage at køen var lang og treg, det skjer av og til når solen skinner i Bergen og alle vil ut samtidig. "Klissete" inneklima har vi litt problemer med å tolke, rett og slett. Vi ønsker deg velkommen tilbake til en forhåpentligvis positiv opplevelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fløien Folkerestaurant, så også på

 

Har du vært i Fløien Folkerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.